Salam semua, syukur alhamdulillah tadi kami sampai JB dalam pukul 12.30 tengahari, lebih kurang 4 jam setengah nak sampai JB, kejap aje rupanya takdelah jauh sangat nak ke JB nie, lebih kurang sama macam balik kedah jugak :), tapi sebelum tu singgah di Masai, shopping baju 17 helai 😛

aiman dan haziq

Tadi pergi makan dan jalan-jalan di City Square, nanti update lagi kemudian yea, Aiman dan Haziq seronok sangat hari nie. dan malam nie pulak kalau takde apa-apa nak ke Danga Bay, tak silap ada pasar malam danga bay kot 🙂

Nota Yanmie : 9 tahun tak jejak kaki di JB 🙂