Aiman dan Haziq dah sampai JB

yanmie 30

Salam semua, syukur alhamdulillah tadi kami sampai JB dalam pukul 12.30 tengahari, lebih kurang 4 jam setengah nak sampai JB, kejap aje rupanya takdelah jauh sangat nak ke JB nie, lebih kurang sama macam balik kedah jugak :), tapi sebelum tu singgah di Masai, shopping baju 17 helai 😛

aiman dan haziq

Tadi pergi makan dan jalan-jalan di City Square, nanti update lagi kemudian yea, Aiman dan Haziq seronok sangat hari nie. dan malam nie pulak kalau takde apa-apa nak ke Danga Bay, tak silap ada pasar malam danga bay kot 🙂

Nota Yanmie : 9 tahun tak jejak kaki di JB 🙂

30 thoughts on “Aiman dan Haziq dah sampai JB

  1. ada pasar malam mcm style uptown kat sane.. pasar karat tak salah orang panggil..
    roti pool kat belakang bus stand larkin pun sedap.. pe lagi ek..sarapan leh try lontong.. tempe goreng pun sedap.. hmm, nasi ambeng best gak..leh try burasak makanan orang bugis..

    aiseh,promote makanan je.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kantoi dengan mak mertua

Salam semua, alhamdulillah semalam dah selamat sampai di rumah Klang nie, pagi nie online terus cek email, banyak email menarik dan menggembirakan dalam inbox…ehehe, lepas tu buka blog sendiri saje tengok-tengok walaupun takde update semalam, lepas tu buka pula facebook, terkejut dan tersentap…hahaha hah nampak tak mesej atas tu?? ha […]

Subscribe US Now