Breakfast di kafe dan Bistro Hotel Embassy Johor Bahru

Salam semua, baru nie masa kami menginap di The Embassy Hotel & Service Apartment Johor Bahru kami sempat menikmati sarapan pagi di kafe dan bistro hotel tersebut, menunya oklah sedap jugak, ada nasik goreng dan lauk-lauk serta western food pun ada jugak, pilih aje nak yang mana, tapi kami memilih untuk makan menu-menu Β di bawah ini, kalau ikutkan nak pulun semua tapi tak baik tamak…ehehee πŸ™‚

hotel embassy

Rasa menu nie biasa-biasa aje, nak kata sedap tak jugak dan nak kata tak sedap, sedap jugak…ehehe, but oklah boleh masuk anak tekak, yang paling sedap kentangnye, rangup!! yummyyy πŸ™‚

hotel embassy

wah tu dia aiman mata sampai stim menikmati jus mangga, sedap sangat πŸ™‚

hotel embassy

Aiman tak berapa nak lalu makan nasik goreng tu sebab ada red beans tu dia tak suka *sedap apa red beans tu*

hotel embassy

Budak kecik nie jugak yang kesian sangat, melampau-lampau pemilihnya dalam soal makanan, last2 makan sosej je…hahaha

Nota Yanmie : Terima kasih en.hubby kerana menceriakan hari-hari kami πŸ™‚

Comments

    1. hahhaa masalahnya x larat nk mkn semua, tp menu mmg bnyk..
      tulah haziq mkn sosej tu je, terlampau memilih bdk nie, xtau apa dia suka…ehehee bg sedap2 pun reject gak πŸ˜›

  1. bestnyer…
    akak campo2kn semua lam pinggan aiman..mn die selera nk mkn tu hahhah..
    Haziq comey sangt..heee geram jek..cute!

    1. ha’ah ahm, banyak tempat jugak kami pegi, tp tulah hampess hset plak abis bateri..tensen, tp best gmbr bnyk gak sebenarnya..cuma ada kat 2-3 tmpt xdpt amik gmbr…huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.