Breakfast di kafe dan Bistro Hotel Embassy Johor Bahru

Salam semua, baru nie masa kami menginap di The Embassy Hotel & Service Apartment Johor Bahru kami sempat menikmati sarapan pagi di kafe dan bistro hotel tersebut, menunya oklah sedap jugak, ada nasik goreng dan lauk-lauk serta western food pun ada jugak, pilih aje nak yang mana, tapi kami memilih untuk makan menu-menu Β di bawah ini, kalau ikutkan nak pulun semua tapi tak baik tamak…ehehee πŸ™‚

hotel embassy

Rasa menu nie biasa-biasa aje, nak kata sedap tak jugak dan nak kata tak sedap, sedap jugak…ehehe, but oklah boleh masuk anak tekak, yang paling sedap kentangnye, rangup!! yummyyy πŸ™‚

hotel embassy

wah tu dia aiman mata sampai stim menikmati jus mangga, sedap sangat πŸ™‚

hotel embassy

Aiman tak berapa nak lalu makan nasik goreng tu sebab ada red beans tu dia tak suka *sedap apa red beans tu*

hotel embassy

Budak kecik nie jugak yang kesian sangat, melampau-lampau pemilihnya dalam soal makanan, last2 makan sosej je…hahaha

Nota Yanmie : Terima kasih en.hubby kerana menceriakan hari-hari kami πŸ™‚

You Might Also Like

24 Replies to “Breakfast di kafe dan Bistro Hotel Embassy Johor Bahru”

    1. hahhaa masalahnya x larat nk mkn semua, tp menu mmg bnyk..
      tulah haziq mkn sosej tu je, terlampau memilih bdk nie, xtau apa dia suka…ehehee bg sedap2 pun reject gak πŸ˜›

    1. ha’ah ahm, banyak tempat jugak kami pegi, tp tulah hampess hset plak abis bateri..tensen, tp best gmbr bnyk gak sebenarnya..cuma ada kat 2-3 tmpt xdpt amik gmbr…huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge