Updated

contest Closed! sebab dah ada pememang, giler betul diorang nie terer meneka 🙂 nantikan keputusannya selepas ini 🙂

Salam semua, semalam kami baru balik dari JB bercuti di sana, kami menginap di The Embassy Hotel & Service Apartment Johor Bahru, seronok sangat percutian kali ini. Terima kasih sangat-sangat pada en.hubby tercinta sebab bawa kami ke sana, jom layan gambar kat Hotel 🙂

embassy hotel johor bahru

Nie muka diorang masa sampai, nampak agak letih..ehehe mana tidaknya sebelum sampai hotel kami jalan-jalan di Masai dahulu, shopping baju 17 helai 🙂

embassy hotel johor bahru

masuk-masuk dalam bilik terus budak dua nie lompat-lompat atas tilam…haha yelah nama pun budak kan, layanzzz je, yang penting diorang hepi 🙂

embassy hotel johor bahruPeace kata haziq 🙂

embassy hotel johor bahru

heh mana Aiman dan Ayah dia??

no bilik

Ok dan gambar last nie, cuba korang teka kami duduk kat bilik hotel no berapa?? ada hadiah tau, tapi hadiahnya tidaklah seberapa, cuma souvenier dari Johor Bahru, kalau sudi meh ler jawab, ada 2 hadiah yang di tawarkan seperti di bawah 🙂

souvenier

dalam setiap box ada 3 barang, so jom teka no bilik di atas, jawapan tepat atau hampir sahaja di kira sebagai pemenang, tekaan di buka sehingga pukul 12 malam ini, korang cuma perlu berikan jawapan di ruangan komen ini sahaja, mudah bukan, siapa cepat dia dapat, cuma 2 orang pemenang 🙂

klue : 3 angka, pada yg menjawab 2 angka tu blh cuba lg sekali jawab 3 angka 🙂

Nota Yanmie : lebih banyak gambar cuti-cuti JB akan di upload di Facebook nanti 🙂