Dapat Invitation dari nuffnang untuk premier screening Narnia

Salam semua, Yeay semalam buka email dapat email invitation premier screening Narnia dari nuffnang, terima kasih nuffnang, ini adalah invitation ke 2 dari nuffnang, sebelum nie pernah dapat untuk premier screening Altitude. Insyaallah kalau ada masa boleh pergi dan jumpa blogger-blogger yang lain.

invitation from nuffnang

Dah tanya en.hubby katanya boleh pergi, mula-mula ingatkan single invitation, bila cek balik kat site nuffnang rupanya untuk tiket pair, heee boleh pegi dengan en.hubby dan bawa sekali hero 2 orang nie, pangku aje ler..kiki takkan nak tinggal pulak, cukuplah masa tayangan Altitude hari tu tinggalkan diorang…heee….lagipun tengok orang lain slumber je bawa anak-anak 🙂

Nota Yanmie : Siapa lagi yang pergi yea??

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

51 Comments on “Dapat Invitation dari nuffnang untuk premier screening Narnia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge