Dapat Invitation dari nuffnang untuk premier screening Narnia

Salam semua, Yeay semalam buka email dapat email invitation premier screening Narnia dari nuffnang, terima kasih nuffnang, ini adalah invitation ke 2 dari nuffnang, sebelum nie pernah dapat untuk premier screening Altitude. Insyaallah kalau ada masa boleh pergi dan jumpa blogger-blogger yang lain.

invitation from nuffnang

Dah tanya en.hubby katanya boleh pergi, mula-mula ingatkan single invitation, bila cek balik kat site nuffnang rupanya untuk tiket pair, heee boleh pegi dengan en.hubby dan bawa sekali hero 2 orang nie, pangku aje ler..kiki takkan nak tinggal pulak, cukuplah masa tayangan Altitude hari tu tinggalkan diorang…heee….lagipun tengok orang lain slumber je bawa anak-anak 🙂

Nota Yanmie : Siapa lagi yang pergi yea??

Comments

    1. semalam tak pegi, bg tiket tu kt kwn twitter..akak pegi hari lain sbb dpt tiket gak dr GSC EON card tu menang contest snap and win with repiceep…ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.