Dapat Invitation dari nuffnang untuk premier screening Narnia

yanmie 51

Salam semua, Yeay semalam buka email dapat email invitation premier screening Narnia dari nuffnang, terima kasih nuffnang, ini adalah invitation ke 2 dari nuffnang, sebelum nie pernah dapat untuk premier screening Altitude. Insyaallah kalau ada masa boleh pergi dan jumpa blogger-blogger yang lain.

invitation from nuffnang

Dah tanya en.hubby katanya boleh pergi, mula-mula ingatkan single invitation, bila cek balik kat site nuffnang rupanya untuk tiket pair, heee boleh pegi dengan en.hubby dan bawa sekali hero 2 orang nie, pangku aje ler..kiki takkan nak tinggal pulak, cukuplah masa tayangan Altitude hari tu tinggalkan diorang…heee….lagipun tengok orang lain slumber je bawa anak-anak 🙂

Nota Yanmie : Siapa lagi yang pergi yea??

51 thoughts on “Dapat Invitation dari nuffnang untuk premier screening Narnia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Drama Saka Jentayu TV3

Salam semua, semalam layan SAKA Jentayu di TV3, eee tak bolehlah nak layan lama-lama citer mengarut-ngarut macam nie, laju je terus Yan tukar siaran, hahaha apa lagi Aiman dan Haziq terus lintang pukang cari tempat untuk bersembunyi, konon taknak ngadap TV sebab takut 🙂 Heee sebenarnya Yan dan en.hubby pun […]

Subscribe US Now