Salam semua, disini Yan ada 5 domain yang nak diberikan kepada pembaca blog ini, saje nak meriahkan lagi dunia blogging, dan menghargai pembaca-pembaca blog ini. caranya mudah sahaja cuma perlu buat 1 entry yang bertajuk “Domain Giveaway dari yanmieonline.com dan Ihosterz.com“. dan linkkan ke entry ini, mudah bukan??

domain giveaway

Kemudian sila tinggalkan link tersebut di ruangan komen ini dan jangan lupa jugak kongsikan link entry korang di wall fan page yanmieonline di http://www.facebook.com/yanmieonlinedotcom, caranya mudah dengan LIKE dahulu page tersebut.

Di akhir entry korang jangan lupa untuk memasukkan link penaja GiveAway ini.

” Domain GiveAway Yanmieonline.com ini di taja bersama Ihosterz.com dan Cikmin.com”

.

3 Pemenang akan di pilih menggunakan Random.org.

2 Orang lagi pemenang berdasarkan entry yang paling kreatif tak kira cerita pasal GiveAway ini atau pun apa-apa tentang blog ini (Yan sendiri pilih, no pilih kasih ok!)

.

So Siapa tahu korang ada luck kan, kalau yang dah berdomain pun jangan risau boleh jugak turut serta, tunggu apa lagi, jomlah sertai, GiveAway ini berlangsung dari 24/11/2010 – 20/12/2010. (20hb?? ehheehe)

.

Updated Sponser

RM 20 x 2 untuk pemenang entry kreatif sumbangan Cikmin.com

.

Terima kasih kepada pihakย Ihosterz.com kerana sudi menaja 3 Domain untuk GiveAway ini dan 2 domain lagi sumbangan dari Yanmieonline.com sendiri serta sumbangan rm20x2 dari Cikmin.com ๐Ÿ™‚

.

Nota Yanmie : Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu??