Entry Testing

haziq

Salam semua, entry ini adalah entry testing sahaja…huhu jangan tanya aku kenapa ada entry testing nie, nantilah Yan cerita kemudian, kalau tak berhasil jugak entry testing ini ingin ku bawa diri jauh-jauh seketika…ekeke.

Nota Yanmie : gambar atas tu haziq masa 2 tahun, comel kan 🙂

You Might Also Like

39 Replies to “Entry Testing”

    1. lan…dah ok dh….yeay hepinyaaa….td pas ko suruh contact fivio ku terus antar tiket, then on YM sib baik owner dia ada…so setellah
      betul gak katamu mesti ada kaitan dgn cache, diorg disablekan terus dpt feed mcm biasa..hepi sgt, makasih ya lan susah2 jua tlg aku 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge