Salam semua, baru kejap tadi jumpa dengan blogger EjamOtham dan jugak ister tercintanya Norsaritanaini yang jugak merupakan seorang blogger, diorang nie jarang update blog, sibuk agaknya tapi pelik ada je selalu kat twitter..hahaha tempat kami bergosip dan seronok dapat jumpa diorang, ramah kedua-duanya…ehehe ini merupakan pertemuan pertama kami, rasa tak kekok pun, macam dah kenal lama pun ada, sebelum nie kami cuma selalu bertegur kat twitter dan blog aje. Jom layan gambar-gambar kami tadi yea 🙂

ejamothman dan isteri

Pasangan blogger suami isteri, sama cantik sama padan, gambar tu Yan suruh ejam peluk isterinya Rita…hahaha suka suki je tau Yan nie suh ejam peluk isteri..ehehe sib baik dedua sporting 🙂 ai like!!

gath

Yes ada lagi muka Yan terpampang kat blog nie…hahhaa kalau tak jangan harap nak tempek…ekeke, gambar bersama Blogger Rita, manis orangnya 🙂

gath

ehehe masa amik gambar nie, Rita cakap macam gambar 1 family pulak, hahaa jangan jeles tau, pinjam 1 minit je :P, aiman pulak mata tu tengok ke TV, risau dia kalau kartun kat TV tu abis…hahaha

gath

Hah gambar nie baru nampak macam 1 family, Aiman siap tersenyum lagi tu..aksi yang sama ber peace 🙂 cepat2 timang anak yee…ehehe 🙂

gath

Ejam tengah ambik gambar anak angkatnya Haziq yang tengah lena depan TV, tengok kartun sampai tertidur…ehehe sian ejam tak dapat amik gambar dengan anak angkatnye :P, amik gambar haziq tidur pun jadilah kan ejam 🙂

Akhir sekali terima kasih kakyan ucapkan sebab sudi singgah ke rumah even kejap pun, ada masa kita jumpa lagi, seronok dapat jumpa ejam dan Rita, lebih-lebih lagi bila bercerita tentan “CikMah” hahahaa kelakar kan 🙂 jangan serik ye untuk datang lagi, minta maaf sekiranya ada yang terkurang. Semoga selamat dalam perjalan balik ke Mentakab 🙂

Jom terjah blog EjamOtham dan Isteri tercintanya Norsaritanaini 🙂

Nota Yanmie : setakat nie dah jumpa 15 orang blogger..who next??