Salam semua, wah tajuk! memang sungguh kantoi ok!, pagi nie Yan kantoi dengan adik sebabnya dia duk nampak Yan pagi-pagi lagi dah melepak kat FB…adoii payah nak online awal-awal nie, dah ramai sangat pemerhati..hahaa.

facebook

Hahaha see, adik siap cakap awal gila Yan online, dia siap suruh Yan setelkan keje dulu baru Yan online balik..wakaka sabar jelah aku!, and now time entry nie di taip semua keje-keje rumah dan mandikan anak-anak dah setel, boleh sambung balik bertenet..eheehe 🙂

Oh yea mesti korang pelikkan kenapa adik Yan panggil adik kat Yan, nak tahu Yan punya nama manja ialah adik…ehehe even Yan ada adik pun still panggil Yan adik jugak. takpun dia panggil kak adik…kikiki dah ler kakak, adik pulak…, siapa-siapa kat kampung tu tak kira kecik, tua, muda semua panggil Yan dengan nama adik, see Yan tetap muda remaja ok even dah berumur…hahahaa

ifah

Ifah, nielah dia adik Yan yang mengantoikan Yan pagi nie…hahaha sabar jelah aku!

Nota Yanmie : Hari nie ada blogger suami isteri nak datang rumah 🙂