Kantoi dengan adik

Salam semua, wah tajuk! memang sungguh kantoi ok!, pagi nie Yan kantoi dengan adik sebabnya dia duk nampak Yan pagi-pagi lagi dah melepak kat FB…adoii payah nak online awal-awal nie, dah ramai sangat pemerhati..hahaa.

facebook

Hahaha see, adik siap cakap awal gila Yan online, dia siap suruh Yan setelkan keje dulu baru Yan online balik..wakaka sabar jelah aku!, and now time entry nie di taip semua keje-keje rumah dan mandikan anak-anak dah setel, boleh sambung balik bertenet..eheehe 🙂

Oh yea mesti korang pelikkan kenapa adik Yan panggil adik kat Yan, nak tahu Yan punya nama manja ialah adik…ehehe even Yan ada adik pun still panggil Yan adik jugak. takpun dia panggil kak adik…kikiki dah ler kakak, adik pulak…, siapa-siapa kat kampung tu tak kira kecik, tua, muda semua panggil Yan dengan nama adik, see Yan tetap muda remaja ok even dah berumur…hahahaa

ifah

Ifah, nielah dia adik Yan yang mengantoikan Yan pagi nie…hahaha sabar jelah aku!

Nota Yanmie : Hari nie ada blogger suami isteri nak datang rumah 🙂

You Might Also Like

168 Replies to “Kantoi dengan adik”

  1. Nur :
    @yanmie
    Alaa.. senang je tu Kak Yan. Kak Yan, klik kat kotak chat FB (kat sebelah kanan bwh)> Then, klik Option> Then, klik Go offline. ( so lepas ni bolehlah sembunyi status kita bila kita online..hehehe Harap tak kantoi lagi la..)

    nur dah boleh start wat tutorial ni…biaq ada screenshot sekali..so newbie for FB boleh belajar 🙂 ehhee

  2. @yanmie
    Alaa.. senang je tu Kak Yan. Kak Yan, klik kat kotak chat FB (kat sebelah kanan bwh)> Then, klik Option> Then, klik Go offline. ( so lepas ni bolehlah sembunyi status kita bila kita online..hehehe Harap tak kantoi lagi la..)

  3. Ummi Alifya :

    yanmie :
    hehee alhamdulillah…tu yg dia pun minat nak berblog, fb…org tua moden dan nak belajar pasal IT, kakyan kagum dengan mak mentua 🙂
    disamping tu senang dia nak tengok gmbr2 anak cucu dia 🙂

    suka oeang tua begini..sporting ja…

    wow! Mampukah aku dapat mak mentua sebegini kelak?

  4. yanmie :
    hehee alhamdulillah…tu yg dia pun minat nak berblog, fb…org tua moden dan nak belajar pasal IT, kakyan kagum dengan mak mentua 🙂
    disamping tu senang dia nak tengok gmbr2 anak cucu dia 🙂

    suka oeang tua begini..sporting ja…

  5. yanmie :
    hehehee saje kak tayang muka adik..rindu dgn dia, hepi sgt dia dh buka akaun FB, lepas nie makin sakan nk bergosip dengan dia..ehehe 🙂

    walaupun jauh..tp kalau ada fb macam dekat ja kan…hari2 boleh bercerita…syukurlah senang sekarang nih..drpd dulu mesti mo tulis surat pos…susah skit…

  6. cikmin :
    wakakakak…giler laku entri adik tayang adik ni..mentang la adik pada si adik ni lagi cunnnnn…
    p/s patut tajuk entri ni kena “adik kantoi dengan adik” 😛

    Adeiii.. xleh tengok gambar atas nie >.<

  7. yanmie :
    hehee alhamdulillah…tu yg dia pun minat nak berblog, fb…org tua moden dan nak belajar pasal IT, kakyan kagum dengan mak mentua 🙂
    disamping tu senang dia nak tengok gmbr2 anak cucu dia 🙂

    wahhh bagus nye ada mak mertua cam ni…oyeahhh

  8. wakakakak…giler laku entri adik tayang adik ni..mentang la adik pada si adik ni lagi cunnnnn…

    p/s patut tajuk entri ni kena “adik kantoi dengan adik” 😛

    1. hehee alhamdulillah…tu yg dia pun minat nak berblog, fb…org tua moden dan nak belajar pasal IT, kakyan kagum dengan mak mentua 🙂

      disamping tu senang dia nak tengok gmbr2 anak cucu dia 🙂

  9. ahm :
    hayoooo..mcam mana kak yan boleh kena pantau dengan adik sendiri ni.. hehehe.. mesti ada pasang cctv ni.. tu yang kantoi main komputer je..tak kemas umah lagi..hehehe

    pakai cctv xleh pantau gk..pakai org gaji..hahaha jimat 4 in one

  10. eiela :
    haha kantoi dengan adik sebab online Fb pepagi,,hmm ada tuto pasal cara nak offline kat FB jugak, bagus nih. saya pun tak reti jgk.

    laaa rupanya ada lagi yang xtaw hik3..boleh kuarkan tutorial pasal offline im kat fb nih

  11. ahm :
    hayoooo..mcam mana kak yan boleh kena pantau dengan adik sendiri ni.. hehehe.. mesti ada pasang cctv ni.. tu yang kantoi main komputer je..tak kemas umah lagi..hehehe

    kak yan kantoi ngn im kat facebook

  12. hayoooo..mcam mana kak yan boleh kena pantau dengan adik sendiri ni.. hehehe.. mesti ada pasang cctv ni.. tu yang kantoi main komputer je..tak kemas umah lagi..hehehe

  13. Dauspozi :
    Salam kak Yan,
    Daus lebih suka offline’kan kat FB Chat tu walaupun Daus on9.. Sbb bila on9 je, kawan² sekolah ganggu ajak chat… hoho.
    P/s: Blogger suami isteri tu siapa?, bro Ejam dgn kak Sarita ke?… hehehe

    hahhaa privacy..fuhh aku pon selalu offline kn gak

  14. Salam kak Yan,
    Daus lebih suka offline’kan kat FB Chat tu walaupun Daus on9.. Sbb bila on9 je, kawan² sekolah ganggu ajak chat… hoho.

    P/s: Blogger suami isteri tu siapa?, bro Ejam dgn kak Sarita ke?… hehehe

    1. Salam Daus
      yelah daus sometimes kita rasa mcm xperlu nk tunjuk yg kita tgh on9 kt FB nu…ehehee

      yes betullah tu blogger ejam dan isteri…ehehe mak ayah angkat haziq 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge