Kantoi dengan mak mertua

Salam semua, alhamdulillah semalam dah selamat sampai di rumah Klang nie, pagi nie online terus cek email, banyak email menarik dan menggembirakan dalam inbox…ehehe, lepas tu buka blog sendiri saje tengok-tengok walaupun takde update semalam, lepas tu buka pula facebook, terkejut dan tersentap…hahaha

facebook

hah nampak tak mesej atas tu?? ha ye tu mesej dari mak mertua tercinta melalui facebook Yan, hahaha kantoi sudah pergi bercuti…kikiki, sebenarnya malas nak bising-bising, lagi pun pergi sana atas urusan lain jugak so 2 + 1 lah kan, sambil menyelam sambil minum air…ehehe, baca mesej nie terus mesej mak, mak kata oklah tu jalan-jalan, mak pun dalam perjalanan dari jengka pahang untuk pergi ke MAHA 2010 di serdang, rombongan 2 buah bas πŸ™‚

Promosi menarik : Nak Blackberry Torch klik SINI

Nota Yanmie : Mak Mertua pun ada facebook tau πŸ™‚

You Might Also Like

55 Replies to “Kantoi dengan mak mertua”

  1. @yanmie
    wah best r 3D.. Saya punya maybe yg biasa je kot..nak ambil tiket tu kene beritahu email kita ke kak.. Macam mana akak boleh dpt yg 3D punya… itu yg best tu..

    1. ha’ah kt kaunter yg nuffnang buka nnti time ambik tiket tu bgtau email, nnti dia bg tiket. akak dpt 3D sbb dpt top 20 entry narnia tu, yg lagi satu tu sbb masuk contest snap and win repiceep di site GSC EON Credit Card πŸ™‚

      alhamdulillah dua2 tu dapat 3D πŸ™‚

  2. jumpa blog kak yan ni masa cari pasal dapat jemputan dari churpchurp..hehhe… sebab first time dpt… cerita narnia.. malam ni la tayangan perdana dia..

    1. oh yeker, akak pnya jemputan tu dh upgrade ke 3D, tayangan pukul 8.45mlm nie, tp akak x pegi..akak hntr wakil, blogger jugak..ehehe, akak pegi hari lain, akak dpt tiket dari GSC EON Credit Card, akak menang contest kt situ, dpt tiket 3D jugak, takkan nk pegi 2 kali kan, bg peluang dgn kwn…ehehe

  3. haru :
    haha skali mak metua daa
    sbb tu aku xpnah approve kl fmily aku add..nnti nk update pape kan ade yg jd kaki repot..huhu~

    hahahaha kalau da tau kaki report lebih baik jgn add..hahah block terus!

  4. MuJE :
    sporting gile mak mertua! haha… facebook ni mmg bagus betul. tak kire usia semua boleh main..
    ps: mak saya pon ade fb ape.. pagi2 masuk kebun dah.(farmville) haha..

    skng kebun real dah tak byk..dpt msk kebun online pun jadila…

  5. sporting gile mak mertua! haha… facebook ni mmg bagus betul. tak kire usia semua boleh main..

    ps: mak saya pon ade fb ape.. pagi2 masuk kebun dah.(farmville) haha..

    1. hahhaa ye2 samalah kita, kat fb tu rata2 family semua, blog pun ada jugak diorg masuk…hahhaa

      so far masih selamt di twitter…hahahaa, klu tak selamat nmpknya mati kutu arr pas nie…hahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge