Salam semua, alhamdulillah semalam dah selamat sampai di rumah Klang nie, pagi nie online terus cek email, banyak email menarik dan menggembirakan dalam inbox…ehehe, lepas tu buka blog sendiri saje tengok-tengok walaupun takde update semalam, lepas tu buka pula facebook, terkejut dan tersentap…hahaha

facebook

hah nampak tak mesej atas tu?? ha ye tu mesej dari mak mertua tercinta melalui facebook Yan, hahaha kantoi sudah pergi bercuti…kikiki, sebenarnya malas nak bising-bising, lagi pun pergi sana atas urusan lain jugak so 2 + 1 lah kan, sambil menyelam sambil minum air…ehehe, baca mesej nie terus mesej mak, mak kata oklah tu jalan-jalan, mak pun dalam perjalanan dari jengka pahang untuk pergi ke MAHA 2010 di serdang, rombongan 2 buah bas πŸ™‚

Promosi menarik : Nak Blackberry Torch klik SINI

Nota Yanmie : Mak Mertua pun ada facebook tau πŸ™‚