61 Comments

  1. […] Dan syukur alhamdulillah walaupun entry SEO takde atau maybe ada 1-2 entry, tapi trafik blog ini masih lagi boleh di banggakan oleh Yan sendiri kerana tidak terlalu bergantung semata-mata kepada entry SEO, dan trafik masih lagi mencecah ribuan setiap hari 🙂 , gambar atas tu menunjukkan graf trafik untuk bulan November, sebanyak 59,979 Unic Visitor, dan Pageviews sebanyak 125,900. dan syukur angka bounce rate mengecil berbanding bulan lepas Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober. […]

    • wah….ada idea yg nk disumbangkan ke?? tulah xtau nk buat contest apa..lately ramai sgt yg buat contest…klu ada idea sudilah menyumbang..ehehe kot2 idea tu blh di terima pakai ke 🙂

  2. sapa lagi yang cari kalau bukan advertiser. peluang buat duit lagi la tu. hehehe. advertiser mesti nak tahu trafik blog dulu sebelum letak iklan. baru orang kata berbaloi-baloi.

  3. blog sy down terus hari tu…kena install wordpress yg baru..suma post lesap..hampeh betul dah la backup xde…so sekarang, sy mula dr awal balik la..nasib baik blog tu baru nak mencecah 3 bulan

  4. Wow… Banyaknye Visitor.. Satu Bulan Dah 80K, Blog aREaL Nak Dapat Sebulan 8K Pon Susah.. Hehehe… Kena Berguru Dengan KakYan Nih.. Anyway, Congratz..

    P.s:Bila Nak Belanja Makan.. Duit Nuffnang Dah Banyak Tu… Hehehe…

    • takpe areal blh usaha lagi, jgn putus asa..dulu kakyan pun merangkak2 jugak… 🙂

      bukan baru nie dh belanja cendawan goreng ke kt blog nie…hahaha 😛

  5. cikmin

    wah..giler banyak duit nuff tu…belanja eh nanti…basken roben ke..hiks..

    p/s yan..bounce rate tu apa eh? kenapa mesti nak kecik?

    • adalah sikit2 kak..org lain lg bnyk, tp alhamdulillah syukur dgn apa yg ada 🙂
      eskrem yee….blh je no problem…hahhaa tp yan tgk akak mkn je, yan diet…ekeke tak sudah2 dietnye kurusnye idak jugak 😛

Leave a Reply to yanmie Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge