Layan Movie harry potter and the deathly hallows Part 1

.

.

harry potter and the deathly hallows

Salam semua, yeay kejap lagi nak keluar jenjalan cari makan ke sunway piramid plus en.hubby nak bawa tengok movie harry potter and the deathly hallows Part 1, seronoknyeee bulan nie tak silap 3 kali masuk panggung…hahaa *gelak suka* makasih yea dear ๐Ÿ™‚

Nota Yanmie : Balik nanti update kemudian ๐Ÿ™‚

You Might Also Like

35 Replies to “Layan Movie harry potter and the deathly hallows Part 1”

  1. yanmie :
    oh yeker, bermakna tengok masa hari khamis baru nie lah ye??
    tadi pun bapak ramai giler org kt TGV sunway piramid, crowded sgtโ€ฆyg tgk harry potter pun mmg ramai, pecah panggungโ€ฆehehehe

    pecah? aduhh..habis rosak panggung tu…ada yg cedera tak? ( kuang3 )

    1. oh yeker, bermakna tengok masa hari khamis baru nie lah ye??
      tadi pun bapak ramai giler org kt TGV sunway piramid, crowded sgt…yg tgk harry potter pun mmg ramai, pecah panggung…ehehehe

    1. memang seronok dapat jenjalan dengan family ๐Ÿ™‚ bukan selalu dpt peluang mcm nie sbb en.hubby seorang yg sgt sibuk, bila dpt peluang tu yg manfaatkan betul2…ehehe ๐Ÿ™‚

      nanti akak updatekan semula pasal harry potter nie yea ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge