Salam semua, kalau korang perasan seharian blog ini nampak macam tak update blog sebabnya langsung tak boleh nak ping blog, kat dashboard blogger (blogspot) pun tak nampak entry terbaru blog ini sedangkan ada je entry yang di updatekan kat blog nie. mula-mula buka blog memang tak nampak entry latest tapi bila refresh baru nampak entry latest tu, tak ke pelik, so korang kalau ada masalah macam nie terus je refer dengan pihak hosting, insyaallah diorang boleh bantu πŸ™‚

feed rss

Puas seharian mencari punca dan masalahnya tapi tak jumpa jugak, sampaikan minta tolong dengan Kulanz cara nak setel problem nie, kalau di lihat secara teknikalnya blog ini tidak mempunyai sebarang masalah themes ataupun script, malah themes ini valid CSS.

Kesian jugak dengan Kulanz bersusah payah membantu Yan, makasih Yea Lanz aka Sifuku, banyak membantu dalam flatform wordpress, sayang ko lanz, eh silap!! kang marah lak laki ku ngan bini mu kan…ehehe.

Lepastu rasa macam fedup pulak cari puncanya, tapi seronok dalam geram tu Yan belajar 1 benda dari kulanz…ehehe, makasih yea lanz πŸ™‚ ku ingatkan susah sangat mau buat, siap error lagi..rupanya senang gila…hahaa

Oklah dalam pada penat-penat menggodek blog, kulaz suruh Yan contact pihak hosting, then Yan hantar email ke Fivio dan Ym dengan owner Fivio iaitu En.Fadhlullah, nasib baik dia tengah on YM kalau tidak memang masih tunggang langgang blog nie

dan rupa-rupanya hanyalah masalah cache aje, perlu disable kan…hahaha takpelah even cache tu penting jugak untuk lajukan blog nie, tapi rasanya blog nie masih sama gak macam dulu loadnya.

So bila problem nie dah setel senanglah hati nak tinggalkan blog nie kejap untuk perjalanan yang jauh besok pagi, minta korang tengok-tengokkan blog nie ye, kalau rajin nanti Yan buat post live update πŸ™‚

Nota Yanmie : Aiyooo banyaknye entry testing tadi πŸ˜›