Salam semua, hehee baru sudah makan dan temankan anak tengok Wonderpets, sebelum itu terima kasih pada semua yang sudi meneka, korang memang sporting!! luv u all :), walaupun tidak ada jawapan yang tepat tapi ada tekaan jawapan yang hampir-hampir tepat, ok now nak announce siapakah pemenang untuk RM50.00 untuk di kongsi.

bil malay village

Jawapannya adalah RM 74.10 , dan pemenangnya jatuh kepadaΒ Ifti dengan tekaan 73.40 cuma kurang 70 sen je :), di akhir-akhir minit ramai yang meneka RM70++ tapi nampaknya jawapan ifti lebih hampir, cek kat SINI. tahniah buat ifti, nanti YM yea no akaun…ehehee pandai dia men congak-congak ye πŸ™‚

Nota Yanmie : Ramai yang teka dalam rm 20-30 tu restoran mana ye?? nak pi serbu… Β πŸ™‚