Pemenang mini contest RM50.00 untuk di kongsi

Salam semua, hehee baru sudah makan dan temankan anak tengok Wonderpets, sebelum itu terima kasih pada semua yang sudi meneka, korang memang sporting!! luv u all :), walaupun tidak ada jawapan yang tepat tapi ada tekaan jawapan yang hampir-hampir tepat, ok now nak announce siapakah pemenang untuk RM50.00 untuk di kongsi.

bil malay village

Jawapannya adalah RM 74.10 , dan pemenangnya jatuh kepadaΒ Ifti dengan tekaan 73.40 cuma kurang 70 sen je :), di akhir-akhir minit ramai yang meneka RM70++ tapi nampaknya jawapan ifti lebih hampir, cek kat SINI. tahniah buat ifti, nanti YM yea no akaun…ehehee pandai dia men congak-congak ye πŸ™‚

Nota Yanmie : Ramai yang teka dalam rm 20-30 tu restoran mana ye?? nak pi serbu… Β πŸ™‚

You Might Also Like

51 Replies to “Pemenang mini contest RM50.00 untuk di kongsi”

  1. eiela :
    ada mini contest rupanya,,hu semalam tak buka blog,,pi melaka la,,
    tahniah kpd pemenang.

    sama lah..on gak..tp xsempat nk tgk klue3..aduhh…busy pi lapor diri praktikal…besok stat praktikal kat telekom malaysia..TM..hahah support streamyx!

  2. ait den mng ek hehe tak sangka den to’a ( tu dlm bahasa kedah kalu bahasa baku kira) betol ekeke agak2 je tu selalu mkn kat JHR ngan en hubby . TQ Yan anjur contest ni hari ong den hari ni

  3. mahalnyer siakap asam pendas sampai RM 30++..hahha meh2 mkn kt area2 kemaman+ cherating murah2 jek akak…sebb tu teka lam 30++ hahhah..neway congrats pada yg menang..heee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge