Salam semua, minggu nie banyak sangat keywords ‘Yanmie’ yang masuk dari google, tak faham kenapa ramai yang cari, Yan ada hutang ke dengan diorang ye sampai nak google bagai nie :P, rasanya takde hutang dengan siapa-siapa kot, ke dah popular sangat…ehehe perasan *sila muntah!* tajuk entry yang mengada-ngada ๐Ÿ˜›

yanmie di googleAlhamdulillah site linking aka google authority listing dapat balik setelah 3kali men tarik tali dengan en.google ๐Ÿ˜›

yanmie

So cepat ngaku siapa yang cari yanmie nie?? lepak dekat sejam jugak tu, dan banyak jugak entry yang di selak :), sebenarnya ada banyak lagi keywords yanmie tapi sharekan gambar atas tu je.

Nota Yanmie : Penat baru balik ๐Ÿ˜›