RM50.00 untuk di kongsi (Closed!)

Salam semua, baru kejap tadi dapat payment dari innity untuk bayaran iklan sebelum setia dengan nuffnang, rasanya tu payment bulan 9 kot kalau tak silap, hem entahlah asalkan innity nak bayar, tak banyak pun sikit je, tapi rasanya nak kongsi dengan pembaca blog ini. ini hanyalah short mini contest, malas nak buat lama-lama, mini contest ini untuk menghargai pembaca blog ini, so sebelum tu sila pastikan korang adalah pembaca blog ini…ehehe 🙂

Updated : format contest di ubah sebab ramai yang kata dengan cara sebelum nie mungkin ada yang tak telus nanti dengan menipu dan menggunakan teknik photoshop…

bil

So kita running dengan gambar atas nie ye,

Klue terkini : rujuk entry Restoran Malay Village Johor Bahru memang sedap!, peluang untuk meneka terbuka sekali lagi, tekaan kali ke 3 tidak di terima, harap maklum 🙂

.

Cuba teka berapa total bil kat atas tu?? komen di ruangan entry ini, kontes tutup besok pukul 2 petang, muktamad!!

Pemenang yang di pilih hanya seorang sahaja, dan hadiah yang di tawarkan iaitu wang tunai sebanyak RM50.00, so rebutlah peluang ini yea, Yan tahu hadiah tidaklah selumayan mana pun, mini contest ini di buat untuk menghargai pembaca blog dan berkongsi sedikit hasil dari blog ini bersama pembaca blog ini dan pembaca tersebut haruslah mempunyai blog 🙂

Nota Yanmie : Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang 🙂

You Might Also Like

130 Replies to “RM50.00 untuk di kongsi (Closed!)”

  1. wah…banyaknya kontes dalam satu hari ni…hehehe…gud luck pada semua ye…akak baru sampai rumah..letih…tapi puas hati dapat makan macaron.. 🙂

  2. RM56.50… 😀

    anyway, owh, Innity tu payment September, DJ ingat sebelum tu lagi..
    Kalo September, betul laa tarikhnya tu..Kan 45 hari..hheehehe..berprasangka baik..

    1. heee silap tgk lah DJ, tu payment bln 8 🙂
      kakyan last psg innity bln 8, dh cek kt dashboard td..ehehe sori slh info bukan sept tp ogos 🙂
      tp kira oklah diorang byar gak 🙂

      tp skrg nie ada member ckp mmg diorg byr cepat dh, CEO pun dh bertukar 🙂

  3. hehhe nak teka jugak lah…bila dh di kire2 dandi congak2 kan nk ikut harga restoran biasa.(kalau akak g mkn kt hotel mahal woo hehe)
    gaka2 dalam RM 48.50.hee

  4. wah~ contest simple jer..ni..huh..

    1)Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !
    2)Kilang Al-Quran Dan Bagaimana Al-Quran Dibuat ?
    3)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge