Selamat menyambut hari raya aidiladha

Salam semua, hari nie mesti ramai yang nak balik kampung kan, macam Yan dengan family akan balik ke kampung en.hubby di Jengka, Pahang, petang atau malam ini, harap-harap jalan tak jem, faham-faham ajelah lebuhraya pantai timur macam mana jemnya kalau time perayaan nie, harap-harap dipermudahkan dan diselamatkan pergi dan balik kami…amin 🙂

selamat hari raya aidiladhaGambar sumber dari dan di edit olehku 🙂

Di kesempatan ini kami seisi keluarga ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua kawan-kawan dan juga pembaca blog ini, jaga diri semua, jaga juga lembu takut kang terlepas naya…hahaha.

Nota Yanmie : Seksi kan lembu atas tu 😛

Comments

    1. hahaha tulah lembu tu mmg comel..haha mmg sayang nk sembeli, siap rilek2 lg tu..hahaa

      eh yeker?? alhamdulillah, hadiah tu nk bg kt menantu utk duit raya 🙂

  1. Selamat hari raya aidiadha ye yan..semoga selamat semuanya…akak petang nanti baru gerak..sekarang ni nak buat ‘sesuatu’ dulu… 🙂

  2. ahm :
    semoga selamat sampai ke kampung kak yan.. saya pon sat lagi petang nak balik kg. juga.. selamat hari raya korban.. hati2 dijalan raya.. maaf dipinta dari myvitrd sekeluarga

    aminnn

  3. semoga selamat sampai ke kampung kak yan.. saya pon sat lagi petang nak balik kg. juga.. selamat hari raya korban.. hati2 dijalan raya.. maaf dipinta dari myvitrd sekeluarga

  4. salmia :
    salam aidiladha juga kak yan!
    pssst.. kalau nak adiah gak sila email address detail ye.. ada la cenderahati sikit utk peserta 🙂

    wahhhh best nye…ada cenderahati..kalau tau join gakk..ishh

  5. ROCKprincess :
    selamat hari raya aidiladha…
    semoga selamat pergi n balik..
    selamat berqurban…
    sadly I won’t be celebrating raya with my family…
    18hb ader exam…
    huwaa…

    erkkk dalam raya pon ada exam ke? ades…sad nye…anywy, good luck yaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.