Top Referring Sites di Yanmieonline

yanmie 108

Salam semua, terima kasih diucapkan kepada kawan-kawan yang memberikan linkback kepada blog ini, tak sangka pulak banyak jugak trafik yang datangnya dari mereka berdua ini selain trafik dari facebook dan google, tengok bawah yea siapakah gerangan mereka berdua 🙂

top referring site Oktober

Terima kasih kepada Cikmin dan juga Daus kerana telah menyumbang trafik sebanyak di atas, dengan ini Yan berbesar hati meletakan iklan banner 125×125 selama sebulan kepada kedua-dua penyumbang trafik Top 5 blog ini untuk bulan Oktober.

Nota Yanmie : Ingat nak belanja coki-coki tapi jauhlah pulak 🙂

108 thoughts on “Top Referring Sites di Yanmieonline

  1. yanmie :
    ehhehee…tahniah ye kak dan terima kasih 🙂
    Yan komen 2-3 entry gak tadi…ingatkan masuk spam sbb x nmpk komen kt entry tu…pastu td mcm ada error comment.php td..ntahlah pasal apa.

    too fast comment kot..hahahahhaa

  2. RedBoys :
    wah.. bnyknya trafik dr fb dan google.. memang mesra sungguh.. tahniah buat dorg..
    p/s: hari ni tak nampak pon kelibat suarapepole dan profhariz.. dh hilang ker? selalu drog je top 1.. huhu

    saya datang…hari ni exam lah..xsempat nk on9 lepak2 sni..hohjhohoh….besok xexam…rabu last exam..yahoo0o00o

  3. wah.. bnyknya trafik dr fb dan google.. memang mesra sungguh.. tahniah buat dorg..

    p/s: hari ni tak nampak pon kelibat suarapepole dan profhariz.. dh hilang ker? selalu drog je top 1.. huhu

  4. cikmin :
    hiks…blog cikmin dot com to ngetop kat sini eh..laaaa..tak sangka la pulak…makasih bagi pihak cikmin..kehkehkeh…
    p/s yan komen entri mana?spam pun takde…

    Tahniah cikmin…makin berseri…

  5. Dauspozi :
    Salam kak Yan…
    patut ler minta banner td tp ayat tweet pelik sikit..
    “@dauspozi bak mai banner 125×125 daus ada org nak”
    Keh3.. Ingatkan orang mana td?.. hihi… Terima kasih banyak² ye kak bagi ads free kat daus… hoho

    Tahniah Daus…

  6. Salam kak Yan…
    patut ler minta banner td tp ayat tweet pelik sikit..

    “@dauspozi bak mai banner 125×125 daus ada org nak”

    Keh3.. Ingatkan orang mana td?.. hihi… Terima kasih banyak² ye kak bagi ads free kat daus… hoho

  7. hiks…blog cikmin dot com to ngetop kat sini eh..laaaa..tak sangka la pulak…makasih bagi pihak cikmin..kehkehkeh…

    p/s yan komen entri mana?spam pun takde…

    1. ehhehee…tahniah ye kak dan terima kasih 🙂

      Yan komen 2-3 entry gak tadi…ingatkan masuk spam sbb x nmpk komen kt entry tu…pastu td mcm ada error comment.php td..ntahlah pasal apa.

    1. Nama besan ada utk bln 11 nie ada bnyk sangat sampai en.google pening nk kira 🙂

      nantikan entrynya utk bln 11 pnya, rasanya besan antara top bulan 11 nanti coz so far sgt bnyk trafik yg undi tu…ehehe makasih ye besan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Wakenabeb - Aku terkena panggilan hangit!

Salam semua, alhamdulillah masalah Yan yang kat SINI dah setel, terima kasih buat semua kawan-kawan  yang mendoakan, hanya Allah S.W.T sahaja yang dapat membalasnya, so boleh blogging dengan nyaman…yippie… ekekee…interprem sat 😛 Oh yea, korang nak tahu baru-baru nie Yan terkena panggilan hangit, sungguh-sungguh hangit okeh! nasib baiklah tak pengsan […]

Subscribe US Now