Awek KL Motor Show 2010

Salam semua, amboiii banyaknye keywords sedap yang masuk nie, duk sibuk-sibuk cari awek KL Motor Show 2010, cari kat internet nie tak best, baik pergi terus ke Kuala Lumpur International Motor Show 2010 di PWTC tu puas hati sikit, siap boleh bergambar lagi dengan diorang, tak mahal pun tiket cuma Rm20 je untuk dewasa 😛

awek kl motor shows 2010

Nie kalau awek-awek yang hot nie mesti Eyriqazz yang cari nie, betul tak besan?? hahaha *gurau*, ok cepat ngaku siapa yang cari awek kl nie?? apasal tak cari Pakwe KL motor show?? nak cari yang seksi-seksi je, adoiii korang nie saje tau!

awek kl motor shows 2010

awek kl motor shows 2010

awek kl motor shows 2010

kuala lumpur internetional motor show

Adess…tercabul sudah kesucian blog nie, dah-dah cukup takat tu yea, kang ada yang pengsan tengok gambar-gambar nie lama-lama…hahhaaa :))

Nota Yanmie : Lagi gambar menarik masuk je ke Fan Pages Yanmieonlinedotcom 🙂

Comments

  1. owhhh
    top gak eh keywods tu
    haa ni saya ada satu keywords untuk akak la
    try guna perkataan rempit pulak,hehehe gerenti ramai yang duk cari setiap hari

    1. @wazy, hahahaa makasih wazy, tp akak dh kurang main keywords sekarang nie, entry SEO pun dh kurang, nak cuba entry personal macam biasa, nk tgk blog nie blh hidup tak tanpa keywords2 tu semua, tp x bermakna akak x tulis entry SEO, cuma xkeraplah, seimbangkan 🙂

      tak best jugak kalau selalu menulis untuk en.google…ehhee 🙂

            1. @andyhowtt, haha..pakai exabytes yg free tu, ingat nak pindah kat serverfreak ke, murah skit, dpt 10 gb bandwidth sebulan harga pon rm100, kalo kat exabytes nie nak tambh 10gb kena byr 40 sebulan huhu, kalo setahun dah berapa huhu

  2. eleh setakat tgk kat blog jer apa barang kan…tgk tu haziq dan aiman siap posing sakan lagi…haha

    *suara hati org yg dengki xdpt nak g klims*

Leave a Reply

Your email address will not be published.