Birthday Surprise dari nuffnang – Love u Nuffnang

yanmie 110

Salam semua, entry ini bukan entry kipas ke bodek ke ye, entry nie sekadar entry luahan yang Yan suka dan teramat sayang dengan nuffnang, lantak korang nak kata apa, ada aku kesah?? hahahaa, takde maknanya Yan nak bodek,Β  diorang baca ke blog ni?? hahaha, kalau baca bagus! ada rasa bangga di situ…ehehe

nuffnang

Semakin hari semakin sayang dengan nuffnang, login ke nuffnang sehari pun tak terkira berapa kali, pedahal tahu dah macam mana rupa dan keadaan site nuffnang tu, tapi dah jadi tabiat mesti kejap-kejap lak login ke site nuffnang, bukan nak cek trafik pun, tapi ntahlah suka sangat login…hahaa ada sesiapa ke sama addicted macam Yan nie?? eh, apasal aku hepi sangat buat entry nie??*

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Mestilah hepi sangat sebabnya petang semalam dapat Birthday surprise dari Nuffnang, makasih nuffnang! terkini nuffnang berkerjasama dengan TGV Cinema untuk menjayakan Birthday surprise untuk nuffnangers, best bukan! dimana seramai 250 orang Nuffnanger berstatus Glitterati akan dipilih secara rawak setiap bulan untuk menerima 4 pass secara percuma menonton wayang di mana-mana TGV seluruh Malaysia.

birthday surprise

Memandangkan birthday Yan bulan ini *sama tarikh dengan Tun Mahathir*, Yan jugak salah seorang yang bertuah mendapat 4 pass tersebut, so bolehlah layan moview bersama 3 hero..ehehe, thanks to Nuffnang dan juga TGV Cinema kerana memberikan peluang ini πŸ™‚

tgv

Tapi korang jangan risau sebabnya program ini di adakan setiap bulan, bukan bulan december sahaja, so peluang tu tetap ada, untuk keterangan lanjut boleh terus ke TGV Nuffang, 4 pass untuk seorang ahli glitterati yang terpilih secara rawak πŸ™‚

Nota Yanmie : Rasa-rasanya nak tengok Repunzel kot πŸ˜›

110 thoughts on “Birthday Surprise dari nuffnang – Love u Nuffnang

    1. ha’ah betul tu, sbb nie saya ada psg iklan lain tp rasa x bahagia…hahhaa so now lebih suka dan selesa guna nuffnang sbb dia ada blogger community dan contest pun bnyk πŸ™‚

  1. Itu la yanmie…bila dh dpt tiket free mcm tu, rasa semangat lagi nak join contest nuffnang nih…dah la DeQdEq br je join nuffnang, baru 2 minggu rasanya…minggu pertama dh dpt habuan dr nuffnang..hehhee @yanmie

    1. ye betul tu, saya join nuff bulan 1 nie masuk 2thn kot klu x silap lah, tp baru 2-3 bulan nie rajin nk masuk contest dan syukur gak nie kali ke 3 dpt dr nuff πŸ™‚

  2. best2….br jg tgk kt nuffnang td….nak tunggu besday lambat lagi, bulan 10…tp xper, skrg2nya dh berjaya dpt jemputan tgk premier screening Narnia dr Nuffnang @ churp Churp….nuffnang mmg best…

    1. wah yeker..oklah tu dpt jugakkan, kena selalu masuk site nuff, diorg ada selalu buat contest, baru nie pun dpt jugak tiket top 20 contest narnia tu, dpt tiket 3D…ehehe

  3. Tahniah kak yan.. eyriqazz jelous sebab terlepas bulan lepas birthday dia..hehehe.. saya pon salah sorang yang bertuah juga walaupun tak dapat tiket TGv ni.. tapi wife dapat sebab lahir bulan ni juga.. hehehe.. seronoknya.. tak sabar nak g ambil tiket ni .. kak yan tiket tu ambil dekat mana ye..

    1. makasih ahm, yelah kot jeles sbb terlepas…hahahaa
      eh wife dpt ye…oh ye ekceli kami same besday…ehehe blh sambut sama2 nnti πŸ™‚
      kena amik kt opis nuffnang tiket tu πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Drama Hani Slot Lestary TV3

Salam semua, selasa nie Drama baru menggantikan Drama Asmara iaitu Drama yang bertajuk Hani, harap-harap Drama Hani ini mampu membuatkan Yan dan family stay depan TV macam biasa, kalau tidak haruslah en.hubby layan channel sport kat Astro tu…huhu, fuh!! meh kita tengok sinopsisnya πŸ™‚ Drama Hani mengisahkan cabaran hidup seorang […]

Subscribe US Now