Salam semua, entry ini bukan entry kipas ke bodek ke ye, entry nie sekadar entry luahan yang Yan suka dan teramat sayang dengan nuffnang, lantak korang nak kata apa, ada aku kesah?? hahahaa, takde maknanya Yan nak bodek,Β  diorang baca ke blog ni?? hahaha, kalau baca bagus! ada rasa bangga di situ…ehehe

nuffnang

Semakin hari semakin sayang dengan nuffnang, login ke nuffnang sehari pun tak terkira berapa kali, pedahal tahu dah macam mana rupa dan keadaan site nuffnang tu, tapi dah jadi tabiat mesti kejap-kejap lak login ke site nuffnang, bukan nak cek trafik pun, tapi ntahlah suka sangat login…hahaa ada sesiapa ke sama addicted macam Yan nie?? eh, apasal aku hepi sangat buat entry nie??*

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Mestilah hepi sangat sebabnya petang semalam dapat Birthday surprise dari Nuffnang, makasih nuffnang! terkini nuffnang berkerjasama dengan TGV Cinema untuk menjayakan Birthday surprise untuk nuffnangers, best bukan! dimana seramai 250 orang Nuffnanger berstatus Glitterati akan dipilih secara rawak setiap bulan untuk menerima 4 pass secara percuma menonton wayang di mana-mana TGV seluruh Malaysia.

birthday surprise

Memandangkan birthday Yan bulan ini *sama tarikh dengan Tun Mahathir*, Yan jugak salah seorang yang bertuah mendapat 4 pass tersebut, so bolehlah layan moview bersama 3 hero..ehehe, thanks to Nuffnang dan juga TGV Cinema kerana memberikan peluang ini πŸ™‚

tgv

Tapi korang jangan risau sebabnya program ini di adakan setiap bulan, bukan bulan december sahaja, so peluang tu tetap ada, untuk keterangan lanjut boleh terus ke TGV Nuffang, 4 pass untuk seorang ahli glitterati yang terpilih secara rawak πŸ™‚

Nota Yanmie : Rasa-rasanya nak tengok Repunzel kot πŸ˜›