Di mana abang posmen?

yanmie 68

Salam semua, ye betul tengah mencari abang posmen tak datang-datang rasanya dah dekat 2 minggu nie menanti, ntah mana pulak perginya abang posmen nie, hati meronta-ronta nak jumpa, aisehhh….ke abang posmen nie dah curang? telefon ofis pun tak angkat, no handphone tak tau..ehehe.

poslaju

Ahaks…korang jangan tertipu ye, tu abang posmen poslaju ler..huhuhu sebenarnya sakit jiwa jugak nie, hari tu call kata nak datang amik barang, tunggu punya tunggu, call punya call sampai tumbuh janggut sudahnya dagu nie…ehehe, call pulak tu tak angkat…wehhhh poslaju klang bercuti ke 2 minggu nie ye??? konfius!!! ke diorang silentkan phone?? sebab malas nak buat keje?? opss!!! *think positif…ehehe*

Selalunya kalau nak pos barang memang akan call poslaju klang untuk pick up barang, tapi hampesss ntah mana-pegi staffnye tak angkat phone pun, oh ye charge pick up dah naik…dulu sekali pick up charge rm 2 je, sekarang nie rm 5 uuu…huhuhu, layankan jelahhh, malas nk beratur kat kaunter πŸ˜›

Ekceli nak pos souvenier untuk Dauspozi dan jugak untuk Anakperak, kesian diorang maybe ternanti-nanti, sabar ye..minta maaf sangat-sangat, nasib baiklah souvenier dari Cuti-cuti di JB tu tak basi dan berkulat…ehehe, insyaallah kalau takde pape khamis nie kyan poskan sebab khamis tu nak ke Maxis so bolehlah singgah ke pejabat pos di KLCC

Nota Yanmie : Sakit Tekak…huhuhu πŸ™

68 thoughts on “Di mana abang posmen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Skandal Yanmieonline dan Suarapeople - 2 domain untuk top commentator December

Salam semua, terkejut dengan keywords yang masuk mencari skandal yanmieonline dan suarapeople, weh korang janganlah buat gosip, tak baik tau! dosa…ehehe, macam manalah boleh sampai terfikir skandal blog plak nie..kuikuikui blog pun pandai berskandal, cayalah…hahhaaa Untuk makluman, Suarapeople atau Ayie adalah pembaca setia blog ini sebelum dia jatuh hati kat […]

Subscribe US Now