Domain GiveAway Closed!

Salam semua, Secara rasminya Domain Giveaway ini ditutup pada pukul 11.59 semalam, terima kasih pada semua yang sudi join Domain Giveaway ini, nantikan keputusannya tidak lamak lagi…sabar, jap-jap lagi ye, tapi hari nie insyaallah Yan akan publish nama pemenang, so kita tengok siapa yang bertuah nanti 🙂

giveaway closed

Klik untuk Senarai peserta Domain Giveaway dari Yanmieonline dan Ihosterz

Terima kasih sangat buat penaja bersama iaitu Ihosterz.com dan jugak Cikmin.com kerana sudi menaja hadiah untuk Giveaway ini, dan maaf kepada beberapa orang kawan kerana tak sempat nak bagi feedback pasal sponser. Takpe untuk contest akan datang yeee, btw terima kasih kerana menyuarakan hasrat hati nak menaja di blog ini :), Yan hargai sangat-sangat, sayang korang 🙂

Nota Yanmie : Kita tengok siapa yang kena 🙂

You Might Also Like

30 Replies to “Domain GiveAway Closed!”

  1. SEMOGA BERJAYA PADA SEMUA PESERTA…cikmin dah tak sabar nak transfer duit ni…hiks…sebelum tu nak kasitau pemenang pilihan yanmie tu..cikmin tidak termasuk dalam pengadilannya ya..harap maklum semua.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge