Eh! Haziq nak dapat adik?

yanmie 61

Salam semua, wah-wah kontroversi betul tajuk entry nie, betul ke haziq nak dapat adik nie?, aiyooo nak cakap ke tak? ehehe….cuba teka haziq nak dapat adik ke tak nie? sebabnya haziq duk leka gigit/hisap ibu jari kaki tu, orang kata kalau budak gigit/hisap ibu jari kaki nak dapat adik…hahahahaa

haziq

leka je haziq nie…aiyoooo…next time jangan buat ye sayang!

Itu pun orang tua-tua yang cakaplah, kalauΒ  budak buat macam tu tandanya nak dapat adik, oppss!! tapi apasal Yan takde pening-pening dan loya-loyaΒ  nie?? hahaha nampak sangatlah tak betul….mengarut je…ehehe, tapi kalau ada alangkah bestnya kalau dapat baby girl kan πŸ™‚

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Nota Yanmie : Jangan marah naaa tajuk entry macam nie…ehehe kasik gempak sikit πŸ˜›

61 thoughts on “Eh! Haziq nak dapat adik?

  1. sebenarnya, ‘kata kata orang tua’ tu sebab nak mencegah sesuatu. contohnya,

    “jangan kira duit malam-malam, nanti tak masuk rezeki.”

    sebenarnya, nanti orang dengar kita kira duit, kena rompak pulak. ye la, malam kan sunyi, mesti dengar punya. tapi tu dulu sebab rumah kayu. senang la dengar. sekarang takpe. hehe.
    Ikhwan Pauzi recently posted..Sate Wak!My Profile

  2. selalunya camtula kan, anak hisap ibu jari kaki nak dapat adik. moga dapat la nanti tu, kalau jadi biarlah perempuan kan kak. apa-apa pun rezeki di tangan Tuhan, kita terima je. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Awek KL Motor Show 2010

Salam semua, amboiii banyaknye keywords sedap yang masuk nie, duk sibuk-sibuk cari awek KL Motor Show 2010, cari kat internet nie tak best, baik pergi terus ke Kuala Lumpur International Motor Show 2010 di PWTC tu puas hati sikit, siap boleh bergambar lagi dengan diorang, tak mahal pun tiket cuma […]

Subscribe US Now