Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang šŸ™‚

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

maxis10

Yeah nama kat atas tu betul ye, patut dia tulis macam nie Tracy@yantie / Yanmie…hehee šŸ˜›

maxis

Tahniah jugak buat rakan-rakan yang lain kat atas tu ye, dan salam kenal jugak untuk korang :), dan yang bestnya boleh pulak dapat sama-sama dengan Roslan dan Zzhury aka Aie Darkbatman yang mana memang kenal sangat dengan diorang nie *kenal kat alam maya je…ehehe*

Nantikan review dari Yan….nnnggeeee~~ dan jangan lupa komen dan tanya apa sahaja berkaitan phone tersebut, insyaallah Yan akan jawab pertanyaan korang, jangan risau Yan tak bias dalam soal review ini šŸ™‚

Nota Yanmie : Syukur Alhamdulillah šŸ™‚