I’m one of the #lucky #maxis10 reviewers for HTC Desire Z

Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang šŸ™‚

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

maxis10

Yeah nama kat atas tu betul ye, patut dia tulis macam nie Tracy@yantie / Yanmie…hehee šŸ˜›

maxis

Tahniah jugak buat rakan-rakan yang lain kat atas tu ye, dan salam kenal jugak untuk korang :), dan yang bestnya boleh pulak dapat sama-sama dengan Roslan dan Zzhury aka Aie Darkbatman yang mana memang kenal sangat dengan diorang nie *kenal kat alam maya je…ehehe*

Nantikan review dari Yan….nnnggeeee~~ dan jangan lupa komen dan tanya apa sahaja berkaitan phone tersebut, insyaallah Yan akan jawab pertanyaan korang, jangan risau Yan tak bias dalam soal review ini šŸ™‚

Nota Yanmie : Syukur Alhamdulillah šŸ™‚

Comments

  1. one day i hope i’ll get this chance.. šŸ™‚
    riview ni maknanya kita dapat handphone tu utk kita pakai kan?.. tapi utk trial je r.. ke diberi percuma.. senang r hidup kalau percuma.. hehehe

    1. @Izwan, salam, insyaallah rezeki ada, cuba lagi jgn putus asa šŸ™‚
      phone nie harap2 jd hak milik kekal..biasanya akan dapat terus tapi kena buat review sebaiknya lah :), doakan agar akak blh buat yang terbaik untuk review ini šŸ™‚

  2. SAYA JELES SAMA YANMIE

    Maaf sebab capslock yang penuh emosi tu. Walaupun ini persinggahan saya yg ke-2 kat sini, namun ini adalah komen pertama saya. Komen pertama pun tanpa segan silu marah2 kat owner blog.

    Rasanya lepas nie aku melekat kat sini kut tgk review HTC. Terimalah seorang pembaca baru untuk blog anda.

    Anwar Osman

    1. @Anwar Osman, Salam, ehehe…xpe capslock pun, makasih yea sudi meninggalkan jejak šŸ˜›

      teruskan melekat kat sini untuk baca review HTC nie, insyaallah sekiranya ada pertanyaan blh utarakan *ayat skema pulak* hahaha šŸ™‚

      Psstt!! thanks sudi jd pembaca blog saya šŸ™‚

  3. dpt lak ngan blogger hebat sekali review phone ni..tak sangka jugak..congratz pada kita semua yg dpt jd maxis10 family

  4. tahniah yan, lepas nie haziq dan aiman akan lebih meriah utk posing, asal on kamera jer…posing…hehe

    haziq xbleh ngajuk2 lagi dah coz nnt nk masuk dlm review kan…hehe

  5. tahniah, boleh mereview produk tuh. bukan senang senang nak diberi kepercayaan mereview nih. produk plak bukan bukan calang-calang kan. kalau lah dapat hp tuh lagi syok.

  6. tahniah yan, saya pun termasuk dalam senarai maxis 10 juga…nanti bolehlah kita kenal time ambil phone tu nanti

    tak sabar rasanya nak review pasal phone ni

          1. @yanmie, minggu ni ke? huhuhu sy pun bukan faham sangat apa yang dia ckp tu, tunggu je lah, hehehe kalau minggu ni lagi la sy exicited…dulu tengok member2 je dpt, kali ni alhamdulillah dapat giliran pula..

            p/s: 2 hari lepas dah tengok video preview pasal htc desire z ni, nampak mcm teruja giler sy ni, haha

            1. @mijie, rasanya minggu nie kot, xpe kita tggu je…ehehe, tulah selalu baca review je, syukur giliran kita pulak review..ehehe

              ye samalah ada jugak tgk preview htc desire z nie, sungguh teruja, bosan2 masuk youtube tgk..hahhaa, cepat2lah ada kat tgn.. :))

            2. @mijie, ni yg exicited ni….ok nanti kia jumpa di maxis nanti….dpt jumpa ngan roslan nazri, dark batman dan juga rakan2 lain..harap azman ishak dpt join sekali šŸ™‚

            1. @mijie, tak tahu? hehehe org femes takkan tahu dia femes, hehe orang lain je yg tahu

              actually sy ada juga jadi silent reader blog awk ni, tapi rasanya pernah sekali dua la tinggalkan komen šŸ™‚

            2. @mijie, hahahaa ye2 betul tu šŸ™‚
              pengakuan yg boleh buat Yan senyum sampai ke telinga..hahaha :))

              yes samalah, ada jugak beberapa blog yg Yan jdi silent readers šŸ™‚ šŸ˜›

  7. tahniah kak yan
    kan dah kata, langkah kak yan dah bersinar dgn Nuffnang ni šŸ˜€
    anyway, nti dapat x HP tu?
    apapun, congrates n u deserve it!

    p/s: td mmg nak tanya pasal nama tracy tu ..seb bek kak yan clarify

    1. @DJ, hahahaa nie dari maxis bukan dari nuffnang, program nie di namakan program review maxis10 :), insyaallah kalau review dengan sungguh2 blh dapat :), wish me luck k šŸ™‚
      oh yea nama tu…hahaa sila percaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.