#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress

yanmie 47

image

Salam semua, sekarang Yan bersama anak-anak dalam perjalanan untuk balik kampung en.hubby di jengka pahang, en.hubby tak dapat balik sebab dia kena bekerja krismas ni..uhuk…balik sebab adik ipar nak bertunang 25hb nie.

Oklah doakan perjanan kami selamat yea 😉

Sent via HTC Desire Z

47 thoughts on “#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress

    1. Ha’ah kena ada smbungan internet @aizuddin, blh gak guna akaun flickr cuma mms gmbr, maxis charge 1 hntr x silap 25sen kot, mcm akak smlm langgan broadband sehari rm 8 je. Tp skrg kt kg guna wifi je kt sini. Umah akaj kt klang pun guna wifi je, so x perlu suscribe apa2 data plan, klu travel baru suscribe data plan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Live Blog #maxis10 : Dual keyboard - type or touch?

Salam semua, seperti yang korang sedia maklum, HTC Desire Z ini mempunya Dual keyboard sama ada korang nak taip (type) atau sentuh (touch) sahaja, sangat simple dan mudah sangat nak gunakannya dengan QWERTY keyboard, kepantasan menaip pun laju berbanding keybord phone biasa. Bagi Yan sendiri, Yan lebih suka untuk touch […]

Subscribe US Now