#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress

image

Salam semua, sekarang Yan bersama anak-anak dalam perjalanan untuk balik kampung en.hubby di jengka pahang, en.hubby tak dapat balik sebab dia kena bekerja krismas ni..uhuk…balik sebab adik ipar nak bertunang 25hb nie.

Oklah doakan perjanan kami selamat yea 😉

Sent via HTC Desire Z

You Might Also Like

47 Replies to “#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress”

    1. Ha’ah kena ada smbungan internet @aizuddin, blh gak guna akaun flickr cuma mms gmbr, maxis charge 1 hntr x silap 25sen kot, mcm akak smlm langgan broadband sehari rm 8 je. Tp skrg kt kg guna wifi je kt sini. Umah akaj kt klang pun guna wifi je, so x perlu suscribe apa2 data plan, klu travel baru suscribe data plan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge