#maxis10 : Live Blog

yanmie 34

image

Snap via HTC Desire Z

Salam semua, cubaan live blog dengan HTC Desire Z menggunakan wordpress for Android yang baru di install tak sampai seminit yang lalu.

Sent via HTC Desire Z

34 thoughts on “#maxis10 : Live Blog

  1. Pingback: mohd aizuddin
    1. @mimie1678, Salam, ha’ah siap blh letak gambar dan tag lagi…tak mcam kita live blog dari flickr, live blog guna wp for android memang best! sama mcm kita menulis di wp jugak :), lepas tu gambar dia auto resize kan 🙂

      comment box mcm nie cuma guna plugin wp-thread comment 🙂
      yanmie recently posted..maxis10 – Live BlogMy Profile

  2. Pingback: yanmie
  3. Pingback: Merpati Putih
  4. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

#maxis10 : Live Blog dalam bas ekspress

Salam semua, sekarang Yan bersama anak-anak dalam perjalanan untuk balik kampung en.hubby di jengka pahang, en.hubby tak dapat balik sebab dia kena bekerja krismas ni..uhuk…balik sebab adik ipar nak bertunang 25hb nie. Oklah doakan perjanan kami selamat yea 😉 Sent via HTC Desire Z

Subscribe US Now