Comments

  1. Congrat for 1ft attemp. Mula-mula memang sikit tulis tapi dah lama-lama boleh tulis panjang macam karangan. Hmm dah tak lama HTC Desire Z nak kembali ke Maxis semula

  2. Pingback: mohd aizuddin
  3. salam kak yan…

    wahhh… cantik gambarnyer yer….
    boleh update letak gmbr lagi tue…
    BB tokleh… huhuhu…

    btw, boleh akk email saya mcm mana nak dpt comment box mcm nie…

    tq..

    1. @mimie1678, Salam, ha’ah siap blh letak gambar dan tag lagi…tak mcam kita live blog dari flickr, live blog guna wp for android memang best! sama mcm kita menulis di wp jugak :), lepas tu gambar dia auto resize kan 🙂

      comment box mcm nie cuma guna plugin wp-thread comment 🙂

  4. Pingback: yanmie
  5. Pingback: Merpati Putih
  6. Pingback: yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.