#maxis10 : Mengesan kelajuan HTC Desire Z

Salam semua, untuk pengetahuan korang Smartphone HTC Desire Z ini mempunyai 800Mhz processor dan 512mb, built in dengan Graphic cardnya, walaupun cuma 800Mhz processor tetapi kepantasannya sangat menakjubkan, lebih laju dari smartphones yang lain, ini telah di uji sendiri oleh Yan.

quadrant standard

Tertanya-tanya dalam hati apa yang membuatkan phones ini sangat laju berdesup-desup, nak startup pun amik masa lebih kurang 1-3 saat je, teruja tak? nak tengok startup HTC Desire Z ni meh klikΒ SINI.

Jom kita tengok kepantasan HTC Desire Z ini menggunakan aplikasi Quadrant Standart yang di install dari Market Android, sangat teruja dengan phone android nie…yyyeeeiipppeeee..

quadrant standard

Wooowww gambar atas tu keputusan analisa kepantasan phone melalui quadrant standard, see…HTC Desire Z so far duk atas sekali, pergh!!! phones yang 1 GHz pun duk bawah :P, maybe ini di sebabkan Smartphones HTC Desire Z ini built in dengan Card Graphic nya.

Nota Yanmie : Besok nak bawa HTC Desire Z naik bas πŸ˜›

Comments

  1. Sudah semakin compact dan complex teknologi. Pada masa akan datang tidak ada repair lagi apabila rosak dan jangka hayat tukar baru. Percaya gajet akan semakin murah silap-silap boleh beli dekat kedai runcit pada zaman akan datang. Kalau dekat Jepun handphone dijual melalui bender machine πŸ™‚

    1. @fahmi ibrahim, errr…galaxy S ke tu?..bukan galaxys 5?…agak terkejut jugak ar…
      nexus one dah agak lama…kena buat benchmark ngan nexus s and galaxy S…(<–tak pecaya galaxy S kalah..hahaha)

  2. Pingback: Amir Said

Leave a Reply

Your email address will not be published.