Salam semua, maaf lambat sikit publish senarai pemenang untuk Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com serta tajaan dariΒ Cikmin.com, saje nak buat korang berdebar-debar…hahahaa boleh gitu?? ok dah bersedia??, jom kita tengok siapa yang kena πŸ™‚

and the winner is

Dan untuk 2 Entry pilihan, anda akan menerima 1 Domain selama 1 tahun sahaja, kemudian untuk tahun seterusnya cuma perlu renew domain tersebut, Sila emailkan atau DM (twitter) domain name yang korang nak Β dan korang jugak akan menerima wang tunai rm 20 setiap seorang, wang tunai tersebut boleh di tebus di Cikmin.com dengan cara Email ke cikmin@ymail.com


Untuk Entry Kreatif tak ramai yang buat, so senang sikitlah keje Yan, lawak pulak entry diorang berdua nie, tergelak dan geli hati jugak baca, Β dan untuk ke dua-dua pemenang tersebut dipilih bersama dengan cikmin, kebetulan kedua-dua pemenang adalah pilihan kami yang sama. So tahniah!!

Dan pemenang untuk entry Kreatif jatuh kepada :-

serol

Serol bersama Ali πŸ™‚

malasterbang En. MT bersama kucingnya πŸ™‚

Untuk 3 orang pemenang yang dipilih melalui Random.org, anda akan menerima 1 Domain selama 1 tahun sahaja, kemudian untuk tahun berikutnya korang cuma perlu renew domain tersebut. Dan domain tersebut boleh di tebus dari Ihosterz.com dengan cara mengisi form order dan Β YM keΒ iru_technology@yahoo.com.

random

Tahniah buat Aliyannuar, OhDaus dan AkmaFaizal

Terima kasih buat semua yang sudi menyertai GA ini, insyallah ada rezeki lebih boleh buat lagi GA, so jangan serik ye untuk join contest/GA di blog ini.

Nota Yanmie : Fuh…..setel!!