Pemenang Top Comentator November menerima domain

Salam semua, hari nie nak lepaskan tanggungjawab yang agak besar jugak, sebenarnya bukannya mudah nak mengendalikan contest di blog, lagi2 yang memerlukan kita mengupdatenya setiap bulan, bukan apa takut terlupa dan terleka, so hari nie merupakan hari pertama untuk bulan december bermakna Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com untuk bulan november sudahpun berakhir semalam.

top komentator bulan nov

Tahniah buat Suarapeople aka Ayie kerana berjaya menjadi Top Monthly Comentator dalam blog ini, bapak banyak komen ayie selama sebulan nie, tak larat nak balas…hahaha, halal ye ayie :), dah menang nie jangan pula tak datang dan tak berkomen lagi di sini :P, nanti berikan nama domain yang di inginkan dan DM ke akak di twitter, lagi cepat ayie bagi lagi cepat domain tu dapat :), (domain selama setahun) dan Banner 125×125 selama sebulan πŸ™‚

Dan untuk top no 2 dan top no 3 iaitu Redboys dan Prof Hariz tahniah jugak kerana menjadi top 3 top comentator di blog ini untuk bulan november, nanti berikan banner 125×125 korang ye untuk akak letakkan di sidebar blog selama sebulan, dan untuk pengetahuan Blog Review hanya di berikan pada pemenang no 1 sahaja, ini kerana bukannya mudah nak review banyak blog, perlukan masa untuk study tentang blog tersebut

Tahniah juga untuk semua yang berada di dalam top 10, teruskan berkomen untuk bulan ini, siapa tahu boleh menang tempat pertama pulak πŸ™‚

Sekarang pulak mencari top comentator untuk bulan December, so tunggu apa lagi jom join contest ini hanya perlu komen entry dalam blog ini dan korang layak menang 1 domain, untuk keterangan lanjut klik aje Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com

Nota Yanmie : Bangga dengan Bro Denaihati sebabΒ boleh anjurkan Contest yang besar-besar πŸ™‚

You Might Also Like

97 Replies to “Pemenang Top Comentator November menerima domain”

  1. Mohd Isa :
    wah, tahniah kepada pemenang. nak jadi top commenter ni agak payah bagi saya…hehe, maklumlah. nak online pun susah. πŸ™‚

    sama lah..ayie bukan bukan selalu dapat on9,biasa lah guna broadband je kat umah,so now dah start praktikal kat TM dapat on9 skit2 je.. πŸ™‚

  2. razis :

    ProfHariz :
    Alhamdullilah πŸ™‚ Dapat tempat ke tiga lagi.. Wah3 ingat ada review.. Xpe2 cuba untuk bulan disember plak.. Teringin nak dapat review daripada kak yan πŸ™‚

    so, agak2 bln nie leh mng tak bro? aku bg ko jerla kejor ayie tu. aku mmg tak terkajor dah..

    jangan lah macam tu, persaingan sihat…just leave komen apa yang patut..sama-sama kita meriahkan blog yanimeonline πŸ™‚

  3. ProfHariz :
    Alhamdullilah πŸ™‚ Dapat tempat ke tiga lagi.. Wah3 ingat ada review.. Xpe2 cuba untuk bulan disember plak.. Teringin nak dapat review daripada kak yan πŸ™‚

    so, agak2 bln nie leh mng tak bro? aku bg ko jerla kejor ayie tu. aku mmg tak terkajor dah..

  4. huhu.. kena masuk untuk bulan 12 nie..
    1st time masuk sini sebenarnya nie.. huhu. πŸ™‚

    tapi pelik nie.. apa yang ayie komen sampai 1k tu? huhu..

  5. tahniah to 2nd and 3rd… and pada semua pengomen-pemgomen tegar di yanmie online… ngeh3… hope december ni..lebih ramai pengomen yang datang! yeah promote2 lagi ramai lagi meriah…

    ( mcm ucapan menang kat shouts awardz lak! )

  6. yanmie :
    memang hebat kan, klu gini bisa aja posisi bang iwan di blog denaihati tercabar kalau ayie masuk sana…ehehee

    ayie bakal terjah blog denaihati,srkg pun dah terjah sikit2 tp mcm terlambat..hahahah…bukan sana gak kadang2 redmummy pun kena terjah sama..hahahha

  7. salam, erkk menang ke? ades…nak buat apa ni, maaf kak yan busy skit this week, ni pun baru dapat on9, aduh biasa lah kan today 1st day praktikal..heheh pastu td g jalan2 ni baru balik..ni baru dapat lawat blog kak yan..ades…thanks,thanks,thanks, 3 kali tu..hehehe..

    p/s : kak yan hadiah tu leh simpan dulu x? hehe

  8. yanmie :
    ha’ah dia banyak komen entry terdahulu, yang bestnya dia bukan setakat komen je, dia baca semua entry tu πŸ™‚

    Suarapeople memang superb bab2 komen nie.. Hehehe

    p/s : Saya x mamput kot mcm dia

  9. tahniah kepada pemenang…akak ni jangan kata nak berkomen..nak balas komen pun belum ada masa yang cukup2..makin lama makin tenat ni..hahaha..tahniah buat yanmieonline kerana terus cemerlang gemilang terbilang… πŸ™‚

  10. yanmie :
    razis pun boleh πŸ™‚
    ehehe tapi payah nk suh org minat blog kita kan πŸ˜›

    klu minat, tak payah suruh die akan minat kak. Klu paksa pun camne nak minat klu mmg tak berminat…

  11. @yanmie
    kakyan pandai buat banner tak? kalau pandai buatkan utk saya boleh? sbb, software saya yg slalu buat banner x install lg. hehe. malas nak install. sbb lappy ni baru je lps format. huhu

    p/s: cd software yg kak beli dulu, dh beli utk saya? hehe.

  12. yanmie :
    memang hebat kan, klu gini bisa aja posisi bang iwan di blog denaihati tercabar kalau ayie masuk sana…ehehee

    wah..kak yan dah ade reader dr seberang nmpknye.. tukar slankla skang..heheh

  13. yanmie :
    ha’ah dia banyak komen entry terdahulu, yang bestnya dia bukan setakat komen je, dia baca semua entry tu πŸ™‚

    ssh nk dpt reader yg sgt loyal mcm ini. bagus bdk nie..hehehe

  14. akak punya blog ni xpayah bookmark.. trus taip ja yanmieonline.com ahahahaha.. sampai dah hafal!! bayangkan la punya addict.. cuma arini masih mencari-cari idea..penat pikir..ahaha
    @yanmie

  15. RedBoys :
    oh yeah. nanti saya send. gila bnyk si ayie komen. terkejut tgk.
    p/s: bro denaihati memang hebat. sekali contest, hadiah gempak2. cayalah.

    tahniah bro. 500 pun tak mng, aku yg seratus jer nie jauh sgt nk mng..heheh

    1. tahniah jugak buat razis sbb berada dlm list top 10 πŸ™‚
      teruskan berkomen, mana tahu ada rezeki..sambil komen blh dpt adiah,
      yg pnting ikhlas kan πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge