Salam semua, hari nie nak lepaskan tanggungjawab yang agak besar jugak, sebenarnya bukannya mudah nak mengendalikan contest di blog, lagi2 yang memerlukan kita mengupdatenya setiap bulan, bukan apa takut terlupa dan terleka, so hari nie merupakan hari pertama untuk bulan december bermakna Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com untuk bulan november sudahpun berakhir semalam.

top komentator bulan nov

Tahniah buat Suarapeople aka Ayie kerana berjaya menjadi Top Monthly Comentator dalam blog ini, bapak banyak komen ayie selama sebulan nie, tak larat nak balas…hahaha, halal ye ayie :), dah menang nie jangan pula tak datang dan tak berkomen lagi di sini :P, nanti berikan nama domain yang di inginkan dan DM ke akak di twitter, lagi cepat ayie bagi lagi cepat domain tu dapat :), (domain selama setahun) dan Banner 125×125 selama sebulan πŸ™‚

Dan untuk top no 2 dan top no 3 iaitu Redboys dan Prof Hariz tahniah jugak kerana menjadi top 3 top comentator di blog ini untuk bulan november, nanti berikan banner 125×125 korang ye untuk akak letakkan di sidebar blog selama sebulan, dan untuk pengetahuan Blog Review hanya di berikan pada pemenang no 1 sahaja, ini kerana bukannya mudah nak review banyak blog, perlukan masa untuk study tentang blog tersebut

Tahniah juga untuk semua yang berada di dalam top 10, teruskan berkomen untuk bulan ini, siapa tahu boleh menang tempat pertama pulak πŸ™‚

Sekarang pulak mencari top comentator untuk bulan December, so tunggu apa lagi jom join contest ini hanya perlu komen entry dalam blog ini dan korang layak menang 1 domain, untuk keterangan lanjut klik aje Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com

Nota Yanmie : Bangga dengan Bro Denaihati sebabΒ boleh anjurkan Contest yang besar-besar πŸ™‚