Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde jiwa, Yan akui yang itu, sebab kita seperti menulis semata-mata untuk pak google dan kepuasan tu takde. tapi tidak semestinya Yan tidak menulis entry SEO cuma di kurangkan dan diperbanyakkan entry peribadi seperti sebelum-sebelum ini πŸ™‚

trafik

Dan syukur alhamdulillah walaupun entry SEO takde atau maybe ada 1-2 entry, tapi trafik blog ini masih lagi boleh di banggakan oleh Yan sendiri kerana tidak terlalu bergantung semata-mata kepada entry SEO, dan trafik masih lagi mencecah ribuan setiap hari πŸ™‚ , gambar atas tu menunjukkan graf trafik untuk bulan November, sebanyak 59,979 Unic Visitor, dan Pageviews sebanyak 125,900. dan syukur angka bounce rate mengecil berbanding bulan lepas Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober.

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

trafik

Top 10 Reffering sites, seperti biasa untuk reffering sites blog ini banyak menerima trafik dari facebook, sebab itu pentingnya Fan Page untuk blog ini, terima kasih semua yang sudi LIKE page ini. dan terima kasih buat rakan-rakan blogger iaitu Eyriqazz, Suarapeople dan Dauspozi yang menyumbang trafik ke blog ini. sayang korang :), untuk menghargai banner 125×125 akan di letakkan di ruangan sidebar selama sebulan.

nuffnang income

Untuk income blog ini biasa-biasa aje, kalau ada buffered barulah lebat sikit, kalau takde buffered memang jangan harap ada fulus masuk, tapi alhamdulillah tetap bersyukur sangat, now tinggal 1 aje buffered yang tengah running, owh..bila nak dapat lagi nie?? ehehe…nuffnang plizzz bagi lagi yea, nak cukupkan 1K baru nak cashout, so cepat-cepat sikit bagi buff baru…ehehe..oh yea nuffnang sekarang dan link sekali dengan churp2, hanya login dengan 1 ID je πŸ™‚

sitelink

Alhamdulillah en.google bagi balik sitelink untuk blog ini setelah 3 kali dia main tarik tali..ehehe, nampaknya kalau nak tukar themes kena fikir banyak kali nie, kalau tak harus kena tarik balik sitelink nie sebab struktur blog berubah πŸ˜›

Rasanya cukup setakat ini saje kot review trafik untuk bulan november, tidak ada yang special untuk bulan november..ehehe tapi alhamdulillah syukur sangat rezeki datang dan terus datang, dapat 2 tiket tayangan 3D utk top 20 contest narnia, menang contest snap and win with repiceep di facebook GSC EON Credit Card,Β menang no 2 top link bulan oktober di blog denaihati, 15Malaysia Top Link Referrer sehingga 30/11/2010 di blog denaihati, Ihosterz menaja 3 Domain untuk Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com, Innity bayar payment bulan 8 dan seterusnya RM50.00 untuk di kongsi dan ada jugak dapat 2 email yang meminta Yan organise contest di blog ini. syukur sangat…terima kasih semua πŸ™‚

Nota Yanmie : Alhamdulillah syukur πŸ™‚