Seks dengan Mak Mertua

yanmie 40

Salam semua, aiyoooo tajuk entry nie betul okeh! tapi di tegaskan di sini bahawa tidak ada adegan seks dengan mak mertua kat blog nie, siapalah yang lahanat sangat tu sampai nak buat seks dengan mak mertua, hem…sampaikan pulak ada yang sibuk-sibuk nak search keywords tu, wei sudah-sudahlah tu…ekekeke

seks dengan mak mertua

cari benda lain lagi bagus lah wei…cari pasal cicak tokek ke, boleh gak jual cicak tu buat modal meniaga…tak pun masuk contest untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!! lagi baguslah, boleh dapat laptop free je, puas hati boleh bertenet sampai lebam…ehehe.

Nota Yanmie : Penatnya nak upload gambar ‘sedap’ masa pergi KLIMS semalam, ada banyak!

40 thoughts on “Seks dengan Mak Mertua

  1. saya ejal mohd. saya ingin menjual ,seekor cicak gecko or cicak tokek ni, berukuran 30 cm or 1ft ,berat dlm 300 gram, dgn harga rm 150 ribu..nak tgk pic cicak ni. log in facebook. seach n add ejal mohd. or call/sms 0147893551 or email ke. hantulimbang@yahoo.com.

  2. itulah, minda mayarakat kita dah terlalu banyak disogokkan dengan benda-benda negatif macam ni..
    nak aje cari benda-benda tak elok..
    peranan kita la orang yang sedar ni untuk ubah masyarakat kita..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kenapa aku upload gambar 2 orang jejaka ini? - Kereta Claria V

Salam semua, nie dengan semangatnya nak jawab pertanyaan ejam kat fan page facebook yanmieonline, dia tanya apakah motifnya Yan upload gambar bawah nie, aduhaiii….nak jawab ke tak? ada sesiapa yang boleh tolong jawabkan?? kang kalau jawab ada pulak yang jeles nie…hahaha *gurau je* Adakah sebab 2 orang jejaka di bawah […]

Subscribe US Now