Salam semua, syukur hari nie kesihatan dan semakin pulih, demam dah takde cuma ada selesma sikit dan batuk aje, lelain ok, so memandangkan kesihatan pun dah ok makanya Yan rajin nak upload video untuk korang, video sesi unboxing #maxis10 bersama en.hubby tercinta, makasih sayang tolong rekodkan…ehehe *en.hubby sangat sporting :)*

layan jom Video sesi Unboxing HTC Desire Z #maxis10 bawah nie…kikikiki.

Amacam teruja tak tengok phone tu?, serius 1st impression memang sangat mengujakan, tu tak belek habis lagi, memang bestlah phone Android nie, jatuh hati terus….serius tak tipu!!, so nantikan review yang lebih serius selepas ini mengenai Smartphones aka telefon cerdik ini.

htc desire z

Entry ini bukanlah entry berbayar ataupun entry membodek, entry nie khas untuk Programme Maxis Reviewers #maxis10 yang mana smartphones tersebut dibagi pinjam oleh Maxis untuk di review selama 2 minggu di blog ini.

Teruskan bersama Yan dengan review HTC Desire Z, Inysallah Yan akan buat yang terbaik dan sejujur-jujurnya untuk review ini, so far pengalaman 2 hari bersama HTC Desire Z sangat mengujakan!!, sekiranya ada pertanyaan berkenaan phone ini bolehlah di utarakan diruangan komen ini 🙂

Nota Yanmie : macam tak caya je upload video tu x sampai pun 2 minit 😛