Salam semua, terkejut dengan keywords yang masuk mencari skandal yanmieonline dan suarapeople, weh korang janganlah buat gosip, tak baik tau! dosa…ehehe, macam manalah boleh sampai terfikir skandal blog plak nie..kuikuikui blog pun pandai berskandal, cayalah…hahhaaa

skandal yanmieonline dan suarapeople

Untuk makluman, Suarapeople atau Ayie adalah pembaca setia blog ini sebelum dia jatuh hati kat blog ini dia cumalah silent readers aje, then bila sampai satu tahap dia tak tahan, kena shout jugak!!, dan dapat pulak layanan istimewa dari tuan blog nie, layan istimewa takdelah istimewa sangat, cuma kerap berbalas-balas komen macam orang lain, cuma dia nie special sikit, bab-bab komen memang no 1, buktinya ayie merupakan top komentar bulan November, tak caya klik SINI, giler ko komen sebulan sampai ribu tu, patah jari akak nk balas, minta halal tau!

Ni pun dah warning dia, rehat dulu dari masuk contest monthly top commentator tu, kalau tak confirm dia boleh menang lagi, tapi korang jangan risau, ayie tak masuk bertanding untuk top komentar buat masa ini, so ada peluang untuk korang menang dan dapatkan domain dengan hanya berkomen sahaja, baca SINI untuk keterangan lanjut 🙂

Terima kasih jugak buat Ayie sebabnya sudi menaja satu lagi domain untuk pemenang top commentator bulan december, so bermakna ada 2 domain untuk di menangi bagi pemenang no 1 dan no 2. tunggu apa lagi, jomlah berkomentar.

twitter suarapeople

Status twitter ayie semalam 😛

kata ayie yang penting hidup yanmieonline!!!! ayie nie memang kipas susah mati yanmieonline, kena masanya kalau dia rajin memang dia yang akan tolong balaskan komen korang…ehehe seronok ada readers macam nie, makasih ayie…sayang sangat kat ko dik!!, ops!! Ciksalmie jangan jeles ye 🙂

Oh yea jomlah singgah ke blog dia, memang best! macam-macam cerita ada, kebanyakannya cerita lawak, time bosan-bosan selak page-page dia yang lama, sure pecah perut baca…hahaha, gosip pun ada, pendek kata semua ada, mana yang takde korang cadangkanlah kat dia agar dia boleh improve mana yang patut, terkini dia dah umumkan pemenang kontes anda tulis anda menang, Yan saje tak nak masuk kontes nie, sebab kalau masuk tau dah boleh menang..wakaka *gurau*

lagi satu, yang bestnya fanpage suarapeople ramai seh!! dah cecah 2K++, korang dah like belum?, jom like kat SINI untuk mendapatkan entry-entry terkini suarapeople 🙂

Nota Yanmie : Sejak akhir-akhir nie ramai yang ngaku silent readers :), hepi sangat bocor rahsia diorang :))