Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3

yanmie 13

Salam, habis dah drama tentang dhia, petang semalam tengok Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3 dengan Mak Mertua, sedih betul tengok episode akhir ni, uwaaaa….korang yang tak dapat tengok semalam boleh layan kat tonton, tapi tonton slow, saya cadangkan tengok kat bawah ni ^____^ Saya ni jenis kalau tengok cerita sedih-sedih […]

Mentor 6 – Lokasi Ujibakat Mentor 6

yanmie 7

Salam, ujibakat pencarian protege untuk Mentor 6 akan bermula, nampaknya demam mentor 6 pun dah semakin terasa bila senarai nama mentor dikeluarkan, antaranya mereka iaitu Faizal Tahir, Ramlah Ram, Fauziah Ahmad Daud (Ogy), Ella, Adam dan Ferhad. Semuanya yang mempunyai kehebatan tersendiri, berminat nak menyertai Program realiti TV ini?, jom tengok Lokasi […]

Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek Cover Majalah Glam Jan/Feb 2012

yanmie 27

Salam, phewww tadi pergi ke blog anak murid saya, ternampak gambar abang macho Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek jadi Cover Majalah Glam Jan/Feb 2012, ehem…ehem…tengok gambar bawah ni. Fuhhhhh tu dia, KFCM ni takde bulu dada ek?. ehhhh hahahhaa abaikan!, pasti ramai peminat KFCM yang tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan […]

Kedai Perhiasan Perkahwinan

yanmie 13

Salam, petang semalam misi ke Jerantut cari barang, salah satunya kedai yang kami masuk iaitu kedai alat-alat perhiasan majlis perkahwinan, maklum sajalah hujung bulan 1 ni insyaallah akan meraikan majlis menyambut menantu, bukan seorang tapi 2 orang. So kebetulan dah ada kat kampung ni, saya temankan MIL cari barang-barang disamping […]

Banjir Di Sandakan

yanmie 26

Salam, nampaknya Banjir Di Sandakan melanda lagi, hari tu last sandakan banjir dan tahan runtuh pada bulan Januari 2011, memang teruk jugak banjir bulan januari tu, banyak tanah runtuh, hope kali ni tak teruk macam dulu, sadis sungguh tengok banjir terdahulu, nak tahu saya sendiri yang menghantar email berserta gambar ke […]

Sedap Dan Nikmat

yanmie 11

Salam, hari tu ke Rantau Negeri Sembilan, ada majlis kenduri kawin kawan en.hubby, tengok gelagat aiman makan bubur kacang durian kot, ntahlah saya pun tak rasa, tapi saya tengok aksi anak teruna saya ini memang sungguh sedap dan nikmat memakan bubur kacang tu heeee Tengok Aksi Aiman, betul-betul sedap tu, […]

Asmidar Juara Vokal Bukan Sekadar Rupa

yanmie 5

Tahniah diucapkan kepada Juara Vokal Bukan Sekadar Rupa iaitu Asmidar yang telahpun mengalahkan Mafa, Asmidar membawa pulang wang tunai sebanyak RM50,000 dan Mafa membawa pulang wang tunai RM30,000 berserta trofi setiap seorang. Lagu baru dendangan Asmidar dicipta oleh Ajai yang bertajuk “Biar Sampai Ke Bintang”. Sementara lagu Mafa pula di […]

Subscribe US Now