Keadaan Rakyat Malaysia di Mesir

yanmie 42

Salam semua, nak menitik air mata pagi nie melihatkan keadaan pelajar dan rakyat malaysia di Mesir, doa mudahan mereka semua berada dalam keadaan selamat, di sini Yan kongsikan dari sahabat blogger kita @DyyaDizarch yang mana beliau ingin meminta tolong pada kita untuk menarik perhatian pihak kerajaan Malaysia tentang seriusnya pergolakan […]

Sandakan di landa banjir dan tanah runtuh

yanmie 47

Salam semua, semalam dapat perkabaran yang tidak enak, di mana kampung (Sandakan) di landa banjir, tanah runtuh sana-sini, sehingga kini keadaan cuaca di sana masih lagi hujan lebat, dan melihat pada ramalan kaji cuaca, ribut petir berlarutan selama 1 minggu ini, Ya Allah selamatkanlah semua ahli keluargaku di sana, semua […]

Keputusan Pilihanraya DUN Tenang N.5

yanmie 10

Salam, hari ini merupakan hari pengundian bagi DUN Tenang Labis, kerusi Tenang kosong ekoran kematian penyandangnya Sulaiman Taha (BN) akibat komplikasi kencing manis. Nasib calon yang bertanding dalam pilihan raya kecil Tenang akan ditentukan oleh 14,753 pengundi di kawasan itu hari ini. Dan ikuti Keputusan Pilihanraya DUN Tenang N.5 dijangka […]

Orang makan tahi

yanmie 25

Salam semua, ha ye korang pernah dengar tak orang makan tahi?, nie Yan baru je tau sebab ada orang cari keywords tersebut, hiks punyalah banyak benda boleh makan kat dunia nie, tahik jugak yang dia nak makan ye..eee geli betul, sebut pun dah geli, eiiyyeekkk!!! Gagah pulak Yan nak mengoogle, […]

Contest Top Monthly commentator terpaksa di Tutup

yanmie 38

Salam semua, sebelum itu minta maaf pada semua, blog ini tidak dapat meneruskan contest Top Monthly Commentator kerana ada masalah dengan Themes dan plugin di blog ini. Untuk makluman siang tadi blog ini tidak dapat diakses kerana urusan perpindahan server ke server sebelumnya, ini kerana masalah komen form yang tidak […]

Tugasan My Family Album

yanmie 20

Salam semua, fuh dah tengahari nie kerja rumah tak setel lagi, penah sangat, pagi-pagi buta lagi dah menempek depan laptop nie, duk buat tugasan yang aiman bagi ke ibunya, ala cikgu Aiman nak kan dia lekat gambar family album kat kertas yang cikgu dia ¬†bagi tu, kena ada gambar family, […]

Ost Sejuta Cinta Marshanda TV3

yanmie 50

Salam semua, fuh sekarang nie Yan dah ketagih tengok sinetron Sejuta Cinta Marshanda di TV3, memang best giler, dah ler best giler pulak tu, rugi sapa2 yang duk rumah tu tak layan sinetron nie, wa cakap sama lu, memang best! meleleh air mata tadi nengoknye…hahhaaa lagi-lagi OST Sejuta Cinta Marshanda […]

Cara-cara buat baby

yanmie 67

Salam semua, fuh tajuk! serius sangat sentap bila anak-anak tanya pasal cara-cara buat baby nie, rasanya dulu masa kecik-kecik pun penah tanya kat mak, macam mana cara buat baby tu…ehehe tapi rasanya mak buat dek je kot, tapi sekarang lain wooo budak-budak makin cerdik, di desaknye ko jawab jugak soklan […]

Aku Ada Impian

yanmie 109

Salam semua, yes betul “Aku ada Impian” manusia mana yang takde impiankan, pastinya semua ingin impian tercapai, bagi Yan Impian Yan sangat besar, untuk menjadi anak yang solehah, Isteri solehah, Ibu terbaik untuk anak-anak, kakak dan adik yang bertanggungjawab dan semuanya Yan nak kan yang terbaik.¬†Terlalu besar hendak di mengertikan […]

Yanmieonline.com Vs Yanghangat.com

yanmie 75

Salam semua, hiks tajuk macam nak fight je, hahhaa takdelah macam tu sebenarnya cuma bangga sikit pencapaian kat blog ke 2 Yan, ala blog suka-suka je, layan time rajin je, kalau malas memang di abaikan berbulan-bulan seperti sebelum nie, alhamdulillah blog ke 2 Yan iaitu Yanghangat.com sikit hari lagi nak […]

Drift @ Putrajaya

yanmie 57

Salam semua, semalam aktiviti penuh woo plus hepi sangat, pagi gi shopping barang dapur dan beli paper Berita Mingguan sebab tertarik sangat dengan tajuk muka hadapannya iaitu Blogger untung RM1 Juta, eehehe lepas tu hantar barang-barang then pecut ke Putrajaya sebab ada Event Drift di Putrajaya, Presint 2 kat belakang […]

Subscribe US Now