Ada yang rindu tak?

Salam semua, wah semalam tak update, hari nie pulak dah petang baru dapat update, bukan apa sebab keadaan diri yang tak berapa nak sihat, oh yea ada sesiapa tak yang rindukan entry di blog nie?? ehehe *mood perasan*, alhamdulillah rasa “kegatalan” dah beransur sembuh.

anak-anak

anak-anak masih kecik lorrr…kasik enjoy diorang dulu πŸ™‚

sebenarnya giΒ Ke Klinik Alam Medic sebab badan alergik bukan mengandung seperti yang korang berkontroversikan…wakakaa sabar jelah aku, so layankan jelah komen-komen korang tu, seronok pulak baca…hahaha :))

Nota Yanmie : ok larriikkkkk……later update lagi okies, banyak citer yang tertangguh nie, be right back πŸ™‚ *macam tak update sebulan je dia punya kecoh…hahhaa*

You Might Also Like

58 Replies to “Ada yang rindu tak?”

        1. kata laluan ape? huhuhu…tu domain tu hanya pointing kat je kt blogspot, tu domain je bukan ada hosting. xperlu nk login mana2, hanya gunakan je domainn tu kt blog

            1. lorrr xtau arr, tu hanya domain, domain tu kena pointing ke blogspot, klu nk hosting blh beli kt ihosterz tu.

              domain tu cuma settingkan kt blog blogspot, nnti url tu dia redirect ke domain baru tu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge