Blogger untung RM1 Juta

Salam semua, pagi nie buka Berita Harian Online, macam biasa nak baca berita, pergh!!! ternganga ko baca Tajuk Muka Hadapan di Mingguan Berita Harian Online yang bertajuk “Blogger untung RM1 Juta” dengan berblog je tu, siapalah blogger yang untung 1 Juta tu ye?? dan macam kenal gambar kat muka hadapan tu, muka yang di kenali ramai, blogger popular siapa lagi kalau bukan Redmummy aka Kak Red.

redmummy.com

Tengah syok baca, scroll kebawah, aiseh….”Berita lanjut dapatkan naskhah Berita Minggu hari ini” saje je Berita Harian nie nak suruh beli paper…ehehe ok later cerita, nak zaassss gi cari Berita Mingguan 🙂

.

Nota Yanmie : Hebat tengok income KakRed pernah cecah RM12K sebulan 🙂

Comments

  1. masyuk…dulu masa tgk rakan2 berblog,cakap,…umm,scam je tu?hak3..now bila dah merasa income sendiri,barulah percaya..kak yan pun apa kurangnya…one day mungkin sampai angka itu or lebih?

  2. 1 juta tu setahun. bukan sebulan. memang kayo la .. ikhwan baca pagi tadi pon ternganga depan surat khabar. haha

  3. Fuhhhh,biasalah.Rezeki ada di mana-mana sahaja.Tapi bila kita terlalu mengejar duit dalam setiap apa jua pekerjaan,mesti susah.Better buat dengan ikhlas,tak harapkan apa-apa.Duit itu hanya bonus.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.