Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari Β gambar yang menarik dan kreatif.

Syarat Penyertaan

1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry ini

2. kemudian Postkan Link Entry di ruangan komen ini dan kalau sudi LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan*

3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi MakanΒ Yanmieonline.com di taja khas olehΒ Fivio.com danΒ SuaraPeople.com

4. takde…itu je….ehehe

Ok, sebelum entry ini dipanjangkan, terima kasih sesangat buat pihak hosting blog ini iaitu Fivio.com (En. Fadhlullah) kerana berbesar hati ingin menaja hadiah-hadiah untuk pemenang dan terima kasih jugak untuk Ayie aka owner Suara People kerana sudi menaja untuk contest ini. Hadiah yang di tawarkan sangat lumayan, hadiah berbentuk Pakej Hosting + Domain, ada 7 hadiah yang disediakan kesemuanya yang bernilai RM445.00 kesemuanya dari pihak Fivio. dan dari SuaraPeople sponser sebanyak RM100.00, cekidaut bawah yea πŸ™‚ oh yea hadiah tidak boleh di tukar!

Hadiah pakej tersebut adalah untuk setahun sahaja, untuk tahun-tahun berikutnya boleh renew terus dengan fivio.com

Hadiah tersebut jugak boleh di tukar dengan migrate server bagi yang ingin berpindah hosting dan jangan risau semuanya akan di uruskan oleh pihak fivio.com

Dan untuk pemenang nanti blog korang haruslah aktif selama 3 bulan, sekiranya tidak aktif dalam tempoh tersebut, pihak fivio boleh cantas kemenangan korang…ehehe so better yang masuk contest nie orang yang serius nak kan hadiah nie ok.

1st Prize Fivio.com Value Hosting – 10GBΒ (RM150.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 10 GB
  • Data Transfer : 50 GB monthly
  • Email : Unlimited
  • MYSQL : Unlimited
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM150.00

2nd Prize Fivio.com Value Hosting – 6GBΒ (RM100.00) – 1 orang pemenang

  • Webspace : 6GB
  • Data Transfer : 40G
  • Unlimited MYSQL, Subdomain, Email
  • Control Panel : Directadmin (Malaysia Server) or Cpanel (USA Server)
  • Backup : Daily Backup, Weekly Backup, and Monthly Backup
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM100.00

3rd Prize Fivio.com Value Hosting – 1GB (RM65.00) – 5 Orang Pemenang

  • Webspace : 1GB RAID
  • Data Transfer : 10 GB sebulan
  • Domain : Hosting Lifetime Free domain (*.com *.net *.org)
  • Addon Domain : 1 domain
  • Control Panel : Cpanel
  • Lokasi Server : US Datacenter
  • 99.9% Uptime & 24/7 Support
  • Harga : RM65.00

Updated!

Terima kasih Ayie aka owner Suara People kerana sudi sponser hadiah ini untuk kawan-kawan kita. Maka Yan buat 1 kategori lain untuk hadiah ini, caranya mudah sahaja, cuma perlu LIKE gambar contest korang di Facebook Yanmieonline. Gambar yang mendapat LIKE terbanyak akan di kira sebagai pemenang.

1st Prize : Topup RM50.00

2nd Prize : Topup RM30.00

3rd Prize : Topup RM20

.

So macam mana? senang je kan cara nak masuk contest nie, so tunggu apa lagi, jom ramai-ramai masuk contest nie, hadiah pun lumayan. Contest berlangsung selama sebulan 19.01.11 – 19.02.11

.

Nota Yanmie : Jangan lupa masukkan ayat ini di dalam entry korang Β “Contest Aksi MakanΒ Yanmieonline.com di taja khas olehΒ Fivio.com danΒ SuaraPeople.com

..

Senarai Peserta Contest Aksi Makan :-

.

1. Cik Zatie http://www.zatiemomento.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

2. AkuBiomed.com http://akubiomed.com/2011/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

3. CikSalmie.com http://www.ciksalmie.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

4. ApisV2 http://www.apisv3.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

5. PuanBee.com

6. Rafida http://www.rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

7. Cik Zalina http://www.miszalina.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

8. Aima http://www.tsukinano.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

9. Cik Dara http://www.daramanisku88.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

10. Una http://www.husna-una.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

11. Emma http://www.sweetdreamsweetfamily.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

12. Cik Zai Penang http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

13. Sw33tdarling http://www.sw33tdarling.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

14. Murni http://www.qasehmurni.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

15. Nurul Syifa http://www.nurulsyifa87.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

16. Fatin http://www.fatinfazlan51.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

17. Tiqa http://www.atiqahabsamad.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

18. Liza Razak http://www.lizarazak.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

19. NanaKimie http://www.nanakimie.blogspot.com/2011/01/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

20. Aisyuhada http://www.aisyuhada.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

21. Jard

22.EjamOthman http://www.ejamothman.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

23. Shazwani http://www.buahcempedakbarubelajar.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

24. Amy http://www.amieranorizan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

25. Ery FariehaΒ http://www.lapinkyery.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

26. Abc http://www.blogforcontest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

27. Syai

28. PaanJr http://www.paanjr.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmie-online.html

29. Ariff Masrom http://www.mellgibsonskizofrenia.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

30. KakYong

31. Eyriqazz http://www.eyriqazz.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

32. PokciejoyΒ http://www.pokcikejoy.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

33. WanmusΒ http://www.wanmus.com/contest-aksi-makan-yanmieonline-com.html

34. akuorgkmpng http://www.ikutdanaku.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

35. ct N Honey http://www.cthoney.blogspot.com/2011/02/httpyanmieonlinecom201101contest-aksi.html

36. Master Pak Pandir http://www.masterpakpandir.wordpress.com/2011/02/11/contest-aksi-makan-yanmieonline-com/

37. Abiey http://www.myheart-png.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

38. encik Sedap http://www.enciksedap.com/contest-sensation/aksi-makan-yanmieonline-com/

39. Liyana Lunia

40. CikguFarha

41. Nuna Hidayah http://www.nunayounique.blogspot.com/2011/02/whoaaaa-contest-aksi-makan.html

42. Fiqkbe http://www.meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

43. Abuya Hayat

44. Arr http://www.aarproduction.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

45.Mashimaro

46. DeanΒ http://www.mamatsudin.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

47. Mat Joe http://www.matjoe.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

48. Nana http://www.nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

49. Wan Nurul Hezrina

50. Zqah http://www.mimpisibunga.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

51. Miera Momo Chan http://www.mieramomochan.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

52. Zeeza~Ajie http://hikayatcikzqa.blogspot.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

53. Kak Ina KL http://www.kakinakl.com/2011/02/contest-aksi-makan-yanmieonlinecom.html

54. Najiha http://najihavskontes.blogspot.com/2011/02/makan-time.html

55.