Google PageRank Update – Yanmieonline PR3 akhirnya

Salam semua, semalam terbaca tweet dari si Zul, yang hepi katanya dapat jugak akhirnya Pagerank dari Pakcik Google, tahniah ye Zul, sebelum nie ada jugak cek PR semasa berkomen di Blog Denaihati, tapi masa tu cek masih lagi PR 2, dalam hati maybe google buat secara berperingkat kot..hehe, oklah tak kecewa pun kalau PR tak naik sebab memang tak amik port langsung pasal PR nie (sebab tak reti), tapi semalam teringin pulak nak cek balik, hahahaa layan, nie sebab duk baca tweet kawan-kawan pasal ramai telur PR diorang kena pecah, so cek lagi dan hasilnya macam kat bawah ๐Ÿ™‚

google pagerank

Nak baca pasal Google Pagerank update 2011 terjah Blog Denaihati

Sebelum nie blog ini mendapat PR 2 dalam masa 3 bulan bersama dengan flatform wordpress dan selepas itu tidak pernah mendapat update terbaru, walaupun tak silap masa bulan Apirl – Julai ada jugak google buat PR update, kali nie syukur hampir setahun berflatformkan wordpress akhirnya dapat jugak PR 3…ehehe

.

Nota Yanmie : Dulu masa guna blogspot dapat PR3, tu pun tak naik2, bertahun-tahun jugak.

.

Comments

  1. wah2. tahniah akak. terbaiklah. pr3 tu. ingatkan naik 4. hehe. sebab dulu blogspot akak dah dapat 3 kan? susah ke nak naik 4? huhu. blog rb tak dapat lagi untuk update kali ni. takpe2. akan berusaha keras lagi.

  2. tahniah ye yan PR3..akak masih pr2 nampaknya..cuma semalam terasa nak taip nama kat google..tengok ada sitelink pulak..

  3. blog G&W saya baru bertapak hampir 3 bulan. awal sangat tak layak nak dapt PR lagi. huhu.. tapi yg peliknya, blog lama saya, yg saya abaikan tu, dari PR1, ke PR2. lepas tu still dapat BE dr nuff. buatkan saya bekobar2 nk update dua2. huhu tahniah kak. PR3! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published.