Hari pertama aiman di Tadika

Salam semua, hari nie sibuk sikit sebabnya Aiman dah mula masuk sekolah tadika di tadika di Little Caliphs, bukan main seronok lagi dia pagi tadi, macam-macam jugak ragam anak kecil pagi tadi, ada yang cool macam aiman dan ada jugak yang menangis langsung tak boleh nak pujuk, last-last mak budak pun masuk ikut sekali…ehehe

tadika3

Alhamdulillah Aiman menten cool dan tak menangis pun, malah masa Orentasi Di Tadika The Little Caliphs hari tu pun dia tak nangis kami tinggalkan dia selama 2 jam kat sana.

tadika

Muka yang sangat ceria, semangatnya berkobar-kobar…hahahaa

tadika

Hensem anak ibu nie pakai uniform tadika 🙂

Layan video telatah Aiman dan kawan-kawannya, cuba cari Aiman yang mana satu?

Nota Yanmie : Maknye yang lebih excited 😛

Comments

  1. bestlah kan kak…hehehehe xcited kiter lebih drp diorg lagi…..

    p/s : kak ada tag contest utk akak…. jom lah join
    url dia :

  2. Wah dah mula orientasi. Tentu lepas kelas excited nak bercerita pengalaman yang dialami ketika dikelas tadi.

    Anak saya no-2 sudah masuk tahun 1. Nampaknya okay tidak menangis saya pun tidak menjeguk sangat selepas hantar dan bayar yuran sekolah balik

  3. comelnye aiman dgn uniform tu, meh sini cubit skit pipi gebu tu…hehe
    blajar elok2 yer, cepat2 blajar membaca tu, nnt bleh tolong baca dan reply komen kat blog ibu nie…hehe

    1. Makasih papa @ejam, insyaallah amin *yan tlg jawabkan untuk aiman…ehehe*

      ha ye senang sikit ada org tlg jwbkan komen…hahhaa tu pun klu ada yg nk berkomen kt blog nie…kuikuikui

Leave a Reply

Your email address will not be published.