Salam semua, hari nie sibuk sikit sebabnya Aiman dah mula masuk sekolah tadika di tadika di Little Caliphs, bukan main seronok lagi dia pagi tadi, macam-macam jugak ragam anak kecil pagi tadi, ada yang cool macam aiman dan ada jugak yang menangis langsung tak boleh nak pujuk, last-last mak budak pun masuk ikut sekali…ehehe

tadika3

Alhamdulillah Aiman menten cool dan tak menangis pun, malah masa Orentasi Di Tadika The Little Caliphs hari tu pun dia tak nangis kami tinggalkan dia selama 2 jam kat sana.

tadika

Muka yang sangat ceria, semangatnya berkobar-kobar…hahahaa

tadika

Hensem anak ibu nie pakai uniform tadika ๐Ÿ™‚

Layan video telatah Aiman dan kawan-kawannya, cuba cari Aiman yang mana satu?

Nota Yanmie : Maknye yang lebih excited ๐Ÿ˜›

By yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

97 thoughts on “Hari pertama aiman di Tadika”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge