Salam semua, syukur alhamdulillah akhirnya Smartphones HTC Desire Z kini milikku, seronok sangat tak dapat nak di gambarkan, sebelum tu terima kasih di ucapkan buat maxis kerana memilih Yan antara 10 orang reviewers untuk HTC Desire Z dan seterusnya memberikan smartphones tersebut. hepinyeeee πŸ™‚

congrats

Pengalaman selama 2 minggu bersama sangat mengujakan, alhamdulillah nampaknya kini ku dah boleh bertambah senyum riang memandang HTC Desire z ku ini, ye HTC Desire Z ku secara rasminya jadi milikku…hahhaa thanks sekali lagi buat Maxis, @aprilyim danΒ @fiona.

maxis desire z

Ye akulah tu seorang wanita yang comel di atas..kah3, gambar nie Bersama Reviewers #maxis10 HTC Desize Z, kredit gambar kepada Noktahhitam

htc desire Z

Ye akulah tu bersama HTC Desire Z πŸ™‚

maxis10

Tahniah jugak di ucapkan pada rakan-rakan yang lain, enjoy dengan smartphone terbaru korang yea πŸ™‚

Nak apply jadi maxis10 reviewers klik SINI πŸ™‚

Nota Yanmie : Syukur Alhamdulillah, tunggu result contest di Denaihati pulak πŸ™‚