Pensel Kontot Aiman

yanmie 54

Salam semua, banyak sangat benda nak di update sampai tak tau nak mula dari mana, heh simpan jelah untuk entry besok, kah3 boleh gitu? sebenarnya malas nak resize, mewatermark dan mengupload gambar, sebab terlalu banyak gambar semalam sampai tak tau nak pilih yang mana :), so layankan lah dulu gambar bawah nie ye, sementara mencari mood “rajin” untuk buat benda tu semua…keh3

pensil kontot

hehee layan pensel kontot Aiman ye, baru 2 minggu persekolahan dah pendek macam tu penselnya, nak tahu semua pensilnya habis dia asah kedua-dua bahagian macam gambar atas tu, pensel warna pun semua dia buat gitu gak, tapi takleh nak amik gambar sebab Aiman sorok pensel warnanya coz takut kena marah…wakaka sabar jelah, dah terlalu kreatif sangat jadik macam nie lah.

Pensel tu jadi kontot tak taulah sebab banyak menulis atau pun suka nak asah pensel…huhuhu, Yan dah sorok pengasah penselnya, kalau tak mau abis 10 batang sehari pencil di asah olehnye :))

aiman

Moga jadi anak yang bijak pandai 🙂

.

Nota Yanmie : Mood happy 🙂

54 thoughts on “Pensel Kontot Aiman

  1. wah! bukan main anak akak ni kreatif macam saya kecil2 dulu, hehe

    ingat lagi cikgu akan marah kalau terlalu pendek..

    p/s: kegemaran saya gigit pensel, hehe

  2. Salam kak Yan,
    hohoho.. Aiman duk mengasah je ye… ish2.. sampai pendek lagu tu.. Masa kecik2, mak selalu ckp “jgn asah pensel tu sampai pendek, nanti pendek umo mak..”.. Bila dh besar baru faham, dia xnak daus bazirkan pensel tu.. hehehe

    Amin… *aminkan doa kak Yan yg bawah tu.. 🙂
    Dauspozi recently posted..5 Tips Supaya Entry Tampak Lebih KemasMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

OST Kejora dan Bintang - Rindu Setengah Mati (D'Masiv)

Salam semua, jom layan OST lagu Kejora dan Bintang, lagu tersebut adalah tema untuk Sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria. Yeay Yan dah tengok Episode 1 Kejora dan Bintang nie, so far ok! alyssa pun nampak cantik di Sinetron tersebut, tak macam perwatakannya sebagai alisa di TV3 yang sangat […]

Subscribe US Now