Projek 2 beradik pukul 3 pagi

Salam semua, hari nie tak banyak masa nak menatap lappy nie, banyak masa pegang Smartphone HTC Desire Z je…ehehe, online di HTC je, malas pulak nak meramas-ramas cik delly nie, layan gambar anak yang di curi-curi snap semalam di depan pintu bilik diorang pagi semalam.

aiman dan haziq

Bayangkan jam dah menunjukkan pukul 3 pagi (semalam) tapi masih tak nak tidur lagi, sibuk dengan projek diorang, bangun pulak pagi tadi pukul 9 pagi dah kejut mak pak diorang…ehehe kacau betullah, lepas subuh tadi sambung tido dengan en.hubby sebab en.hubby tak keje hari nie.

menulis

Time nie lah kata nak belajar *jam dah pukul 3 pagi* – buku conteng kat atas tu

Semalam ada bagi anak-anak makan coklat, maybe sebab tu terlebih aktif sampai tak boleh nak tidur..uhuk, pasni tak boleh bagi makan yang manis-manis kalau dah nak masuk time tidur.

Nota Yanmie : Pagi tadi aiman kata dia dah lambat nak pergi sekolah, kah3….hari nie sabtu lah abang 😛 *terlebih rajin pulak anakku nie*

You Might Also Like

43 Replies to “Projek 2 beradik pukul 3 pagi”

    1. @tpinky, excited kenapa? ehehee tu pasal bg diorang mkn benda2 manis, klu diorang amik benda manis sblm tido memang jadi mcm tu, kajian jugak ada menyatakan bahawa benda2 manis blh membuatkan anak-anak terlebih aktif time tu, tak ingat link entry tersebut 🙂

        1. @tpinky, klu main tu diorg memang tak kenal erti penat…huhuhu tulah nama pun bdk2 kan, psl susu tu ye blh buat diorang leka dan cpt tido, tp diorang nie jenis dah taknak minum susu dah, tinggal terus, memang tak lalu dah nk minum susu tu, biasa milo je, simple je hero2 nie.

          ha’ah pasal manis2 tu memang ada terbaca kt blog matsalleh, ada gak tgk kat astro tp x ingat sungguh, kena google blk 😛

    1. @myvitrd, diorang yg xnk tido, kami pun xleh tido sama sbb takut2 diorang buat benda lain, haaa ingat tak dulu diorang dh penah bakar bilik kt umah nie…hahhaa bahaya wooo, kena pastikan diorang tido dulu

    1. @RedBoys, memanglah, diorang nie xleh bg yg manis2 memang mempengaruhi aktiviti diorang, dari dulu lagi tp tulah xingat pi bg mkn cekelat malam2..haha padan muka kakyan ngan abang kena berjaga sama dgn diorang :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge