Salam semua, hari nie tak banyak masa nak menatap lappy nie, banyak masa pegang Smartphone HTC Desire Z je…ehehe, online di HTC je, malas pulak nak meramas-ramas cik delly nie, layan gambar anak yang di curi-curi snap semalam di depan pintu bilik diorang pagi semalam.

aiman dan haziq

Bayangkan jam dah menunjukkan pukul 3 pagi (semalam) tapi masih tak nak tidur lagi, sibuk dengan projek diorang, bangun pulak pagi tadi pukul 9 pagi dah kejut mak pak diorang…ehehe kacau betullah, lepas subuh tadi sambung tido dengan en.hubby sebab en.hubby tak keje hari nie.

menulis

Time nie lah kata nak belajar *jam dah pukul 3 pagi* – buku conteng kat atas tu

Semalam ada bagi anak-anak makan coklat, maybe sebab tu terlebih aktif sampai tak boleh nak tidur..uhuk, pasni tak boleh bagi makan yang manis-manis kalau dah nak masuk time tidur.

Nota Yanmie : Pagi tadi aiman kata dia dah lambat nak pergi sekolah, kah3….hari nie sabtu lah abang 😛 *terlebih rajin pulak anakku nie*