Selamat menyambut tahun baru 2011

yanmie 26

Salam semua, selamat menyambut tahun baru 2011, moga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya, So apa azam tahun baru korang?, Yan azam biarlah rahsia…hahhaaa. Dengan bertukarnya tahun baru ini maka usia pun turut bertambah tapi menten masih lagi 20-an (tahun terakhir ber20-an), moga di usia ini agar kematangan dalam kehidupan bertambah dan berbahagia hingga ke akhir hayat..insyaallah amin 🙂

tahun baru

Kredit pic Mstar.com.my

So semalam sempat jugak tengok bunga api dalam kereta aje, jalam jem giler nak menuju ke ICity tu, nak beku duduk dalam kereta, jadik ler demi anak-anak…ehehe.

kwe teow kg.baru

Kredit gambar kelattisfifi.blogspot.com

Dah tu teringin sangat pulak nak makan char kwe tiaw yang kat kampung baru KL tu, tadi hasil menggoogle jumplalah char kwe tiaw kampung baru (gambar atas), teringin sangat nak makan, uhuk..jauhlah pulak, nak parking pun payah 🙁

sungguh terliur tengok gambar tu :D, kan best kalau ada orang nak bawa pergi cari char kwe tiaw tu, hati meronta-ronta nak memblurrppp kan char kwe tiaw tu, tapi apakan daya, jamu mata ajelah dulu 😛

kedai lain tu try gak ler cari semalam macam yang anakperak cakapkan kat area kampung jawa klang tapi tak jumpa pulak, ada try call dia tapi tak dapat…uhuk 🙁

Nota Yanmie : Selamat menyambut tahun baru, maaf salah silap andai pernah terkasar bahasa di dalam blog ini samada secara langsung dan tidak langsung. moga psersahabatan di alam maya ini terus berkekalan hendaknya…amin 🙂

26 thoughts on “Selamat menyambut tahun baru 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Faizal Yusuf meninggal dunia - Alfatihah

Salam semua, Alfatihah buat Arwah Faizal Yusuf dan Takziah di ucapkan buat keluarga arwah atas pemergiannya akibat serangan sakit jantung di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur pagi ini. Terkejut jugak dengan berita ini, sebabnya kalau tengok Arwah seorang yang sangat sihat dari luaran, tak sangka pulak dalam usia yang agak muda […]

Subscribe US Now