Tanya Najib – PM jawab soalan guna Youtube

yanmie 39

Salam semua, semalam tengok berita TV3 pasal sedutan jawapan kepada #tanyanajib. Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak telah menyiarkan tiga video melalui laman web, Youtube sebagai respons kepada soalan-soalan yang dibangkitkan oleh orang ramai menerusi akaun blog mikro, Twitter, facebook, PM Β membuka ruang selama sejam untuk menerima soalan-soalan ke laman Twitter bermula pukul 4.30 petang.

tanya najib

Seronok pulak Yan tengok, so pagi tadi gagah buka laman youtube untuk menyaksikan video beliau berkenaan soalan yang di ajukan kepadanya semasa selasa lalu di laman sosial twitter dan facebook milik beliau. seronok tengok πŸ™‚

Part 1

Part 2

Part 3

paling kelakar bila ada yang tanya “di mana boleh dapat char kuey teow paling sedap?” “jeles ke tak dengan Khairul Fahmi??” hahahaa lawak pulak :))

Nota Yanmie : Timeline laju je masa sesi #tanyanajib πŸ˜›

39 thoughts on “Tanya Najib – PM jawab soalan guna Youtube

  1. Rasanya PM menyambung legasi Tun Abdul Razak. Kalau dulu turun padang mendekati rakyat kerana kesibukan PM kita menggunaka pendekatan laman sosial untuk mendekat rakyat dan mendengar masalah rakyat.

    Walau bagaimana pun saya lebih suka pertemuan secara bersemuka lebih meninggalkan kesan πŸ™‚
    akubiomed recently posted..Apa terjadi pada 11111My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Pensel Kontot Aiman

Salam semua, banyak sangat benda nak di update sampai tak tau nak mula dari mana, heh simpan jelah untuk entry besok, kah3 boleh gitu? sebenarnya malas nak resize, mewatermark dan mengupload gambar, sebab terlalu banyak gambar semalam sampai tak tau nak pilih yang mana :), so layankan lah dulu gambar […]

Subscribe US Now