Salam semua, hiks tajuk macam nak fight je, hahhaa takdelah macam tu sebenarnya cuma bangga sikit pencapaian kat blog ke 2 Yan, ala blog suka-suka je, layan time rajin je, kalau malas memang di abaikan berbulan-bulan seperti sebelum nie, alhamdulillah blog ke 2 Yan iaitu Yanghangat.com sikit hari lagi nak masuk setahun dah πŸ™‚

yanmieonline vs yanghangat

Walaupun jarang menulis di blog tersebut, tapi tetap jugak ingin di teruskan blogging di blog tersebut, yang mana baru je di renewkan domainnya. dan syukur pihak Sepaku Hosting masih sudi menaja hosting untuk blog tersebut :), makasih ye awak! ehehe….yep ownernya suami isteri jugak seorang blogger πŸ˜€

yanmieonline

Trafik Yanmieonline.com semalam walaupun cuma update 1 entry je iaitu Drift @ Putrajaya

yanghangat

Trafik Yanghangat.com semalam, takde update pun blog semalam πŸ™‚

.

Nota Yanmie : Dan persoalannya Adakah kita mengongkong diri untuk menulis?Β terjah blog Denaihati okies πŸ™‚