Salam semua, baru nie wiken lepas jalan-jalan cari makan ke KL, antara lokasi yang dituju iaitu ke SOGO, fulamakkkk crowded gak, ramai yang shopping, maklumlah ada sale kat sogo, boleh tahan gak murahnya, rambang mata macam biasa, hehehe. Oh yea di samping tu bawa budak kecik berdua nie hiburkan hati…lalalalala

makan-makan sogo KL

Penat-penat memusing, Melayan nafsu anak, lepas tu memikir nak makan apa, bosan pulak asyik makan fast food, so layankan je kat food court Sogo tu, macam biasa je menunya, takde apa yang special, kehkehkeh *mood nyesal, kalau tau mkn KFC je*

jalan-jalan Sogo KL

Sebelum tu bawa anak-anak main kejap kat Level Game, yang nie memang peberet diorang nie, teringat masa pergi Jalan-jalan Danga Bay Johor Bahru, bukan main lagi diorang main, nak beratus gak duit habis melayankan diorang nak main game kat sana…kikiki takpelah asal diorang hepi, mak pak pun hepi jugak, kira macam terapi jugak ler untuk diorang kan, budak pun nak berhibur jugak.

jalan-jalan Sogo KL

Nampak tak haziq kat belakang Aiman tu? dialah yang tak boleh duduk diam, sibuk nak main itu ini!

jalan-jalan Sogo KL

Hepi je kan muka budak kalau dapat main benda-benda nie…ehehe

jalan-jalan Sogo KL

Eh macam baru perasan pulak yang anak-anak dah besar…ehehe

Lepas dari Sogo nie kami ke Playground di Tasik Titiwangsa, tempat kegemaran anak-anak, kalau kami turun KL wajib singgah ke sana untuk membuang peluh, hehehe later upload gambar, terlalu banyak dowh!!

Nota Yanmie : Entry nie taip dari pagi tadi, baru siap pukul 12.21 tengahari, coz haziq ngegada sangat pagi nie…hahaha