Cuba teka nak ke mana?

yanmie 20

Salam semua, yeay dah lama tak live blog, time entry ini di taip, Yan duk dalam kereta sambil en.hubby drive kereta, hehehe. Selalunya on twitter je dalam kereta, nie nak live sikit kat korang…kehkehkeh

null

Ha ye Yan bersama-sama hero tercinta dalam perjalanan ke satu tempat, kalau terer cuba teka kami nak ke mana?

Posted from WordPress for Android

20 thoughts on “Cuba teka nak ke mana?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

10 orang terkaya di malaysia

Salam semua, semalam sedang kami menikmati hidangan malam di sebuah restoran di Jalan Bukit Kemuning, sambil-sambil tengok berita TV3 pukul 8 malam, tertarik pulak dengan laporan tersebut yang melaporkan tentang terkini senarai orang yang terkaya di Malaysia 2011, jom Yan kongsikan dengan korang ye disini.   1. Robert Kuok – […]

Subscribe US Now