Majlis pertunangan adik ipar

yanmie 25

Salam semua, wiken baru nie ada majlis pertunangan adik ipar di kampung Jengka, Pahang. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan selesai sudah majlis tersebut dan rasmi sudah jugak majlis pertunangan tersebut. Jom layan gambar-gambar yang sempat di snap semalam melalui HTC Desire Z, ehehe.

bertunang

Dulang hantaran 9 berbalas 11, kali nie tema dari pihak kami (lelaki) berwarna biru, sebelum nie sebulan lepas jugak ada pertunangan adik ipar, time tu tema warna purple, kalau nak baca klik SINI.

bertunang

Semuanya barang hantaran design by Mak Mertua tercinta 🙂

bertunang

9 berbalas 11 dulang hantaran

bertunang

Bakal Biras 🙂

bertunang

Rasmi sudah majlis pertunangan

bertunang

Alhamdulillah, lepas nie tunggu makan nasik minyak pulak, hehehe.

Gambar ada banyak, tapi akan share kat facebook je, nak upload malas coz line sangat sengal pagi nie, plus telinga nak bernanah duk dengar bunyi bising dari rumah jiran (renovate rumah), tapi biasalahkan nak buat macam mana, hidup pun berjiran namanya.

Nota Yanmie : Bising….gggrrr!!!!

25 thoughts on “Majlis pertunangan adik ipar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Begitukah Cinta TV3

Salam semua, fuh abis sudah Drama Tiramisu, now har nie bermulanya episode 1 untuk drama baru yang bertajuk begitukah cinta di TV3, kalau tengok dari promo macam best je, tapi pelakon macam tak berapa menyengngat, tapi takpe kita try layan, kalau ok boleh melekat kat TV, kalau tak teruskan layan […]

Subscribe US Now