Salam semua, semalam adalah hari yang sangat best dan sangat memenatkan, penat sebab seharian berjalan-jalan cari makan, shopping sikit, cuci mata, macam biasa lokasinya di KL, hehehe. layan gelagat budak kecik 2 orang nie dulu ye, bukan main seronok lagi masuk kedai kasut BATA. *ops tajuk sentap tak?* hahaha, jangan marah naa…memang betul tengah melayan nafsu anak, kikikiki.

kedai kasut

Kedai kasut BATA ajelah ye…ehehe budak-budak nie kaki diorang cepat besar, so sayang pulak nak belikan kasut mahal-mahal coz takleh pakai lama. Tahun lepas aje beli kan diorang kasut 4-5 kali, huhuhu…banyak stok kasut diorang kat rumah nie, coz tak muat dah.

kedai kasut

Amik ko sampai naik atas sofa tu gara-gara nak try kasut tu

kedai kasut

Kasut kedua-dua budak kecik tu diorang yang pilih sendiri, puas hati takde komplen-komplen, ehehe kalau sakit kaki jangan komplen ye…

kedai kasut

Layankan je nafsu anak, diorang hepi, makpak pun hepi, 2 pasang tu tak sampai pun rm100

Kasut-kasut kat BATA nie semua comel-comel, kualiti pun boleh tahan dan yang bestnya harga memang murah, berbaloi-baloi. jenama BATA tetap unggul, rasanya dah lama sangat Brand BATA nie, kasut-kasut yang ada pun sekarang nie memang dah trendy dah tak macam dulu agak ketinggalan designnya. Now BATA memang Best!!

Nota Yanmie : Orang kata kalau taknak kaki sakit, time nak guna kasut tu kena gigit dulu kasut baru tu, betul ke?