Melayan nafsu anak

Salam semua, semalam adalah hari yang sangat best dan sangat memenatkan, penat sebab seharian berjalan-jalan cari makan, shopping sikit, cuci mata, macam biasa lokasinya di KL, hehehe. layan gelagat budak kecik 2 orang nie dulu ye, bukan main seronok lagi masuk kedai kasut BATA. *ops tajuk sentap tak?* hahaha, jangan marah naa…memang betul tengah melayan nafsu anak, kikikiki.

kedai kasut

Kedai kasut BATA ajelah ye…ehehe budak-budak nie kaki diorang cepat besar, so sayang pulak nak belikan kasut mahal-mahal coz takleh pakai lama. Tahun lepas aje beli kan diorang kasut 4-5 kali, huhuhu…banyak stok kasut diorang kat rumah nie, coz tak muat dah.

kedai kasut

Amik ko sampai naik atas sofa tu gara-gara nak try kasut tu

kedai kasut

Kasut kedua-dua budak kecik tu diorang yang pilih sendiri, puas hati takde komplen-komplen, ehehe kalau sakit kaki jangan komplen ye…

kedai kasut

Layankan je nafsu anak, diorang hepi, makpak pun hepi, 2 pasang tu tak sampai pun rm100

Kasut-kasut kat BATA nie semua comel-comel, kualiti pun boleh tahan dan yang bestnya harga memang murah, berbaloi-baloi. jenama BATA tetap unggul, rasanya dah lama sangat Brand BATA nie, kasut-kasut yang ada pun sekarang nie memang dah trendy dah tak macam dulu agak ketinggalan designnya. Now BATA memang Best!!

Nota Yanmie : Orang kata kalau taknak kaki sakit, time nak guna kasut tu kena gigit dulu kasut baru tu, betul ke?

Comments

  1. ahad tu akak punya lama pusing dalam sogo tu..pesal tak jumpa?hahaha..bata memang best..tapi kat tempat akak design terhad…

  2. BATA tgh ada sale skrang ni..td jer baru eqa gi kedai BATA.. eqa beli 1 selipar tu harga rm12.50 jer!! selesa lak tu.. mmg bata mnjadi pilihan la sejak dulu.. sebab tahan..

  3. “Orang kata kalau taknak kaki sakit, time nak guna kasut tu kena gigit dulu kasut baru tu, betul ke? ”

    alah, tu kata orang tua tua je.

  4. Biar anak pilih sendiri kalau tidak nanti ada yang tidak berkenan. Dulu anak masih kecil beli sedodon tapi apabila sudah besar sudah pandai minta itu ini..layan sahaja jer lah 🙂

    1. ye betul tu, nie diorang kecik2 dh pandai nk pilih2, klu tak memang sedondon jelah, org pun duk tnya kembar ke? hahaha lawak pulak.

      tp sebenarnya saya dulu pun mcm tu gak, sampai malu dengan kwn2, ckp dgn mak xnak sedondon dgn kakak, taknak baju sama warna, tapi mak beli jugak baju sama tapi warna lagi…hahhaha adoiii

Leave a Reply

Your email address will not be published.