Salam semua, weehhoo banyak betul benda percuma sekarang nie kan. tak perlu nak keluar duit nak beli benda mahal-mahal nie, terkini ada pulak Cabutan Bertuah MacBook Air bernilai RM3,299 yang di anjurkan oleh Dealmates.com. Jomlah cuba mana tau ada rezeki kan, kalau dapat memang berbaloi-baloi tu.

Apple-MacBook-Air

Weehhooo nipisnyaaa!!!

Meh nak ajar macam mana cara nak masuk Cabutan Bertuah MacBook Air bernilai RM3,299 nie. Tak silap MacBook Air inilah yang di idam-idamkan oleh Dato’ Siti Nurhaliza masa sambutan ulang tahun kelahirannya 1.1.11 hari tu.

 

Caranya mudah, follow step bawah okies :-

dealmates.com

1. Klik Dealmates.com (create account ataupun boleh login guna FB Connect)

dealmates.com

2. Klik Buy

dealmates.com

3. Klik Proceed to payment

Klik untuk Cabutan Bertuah MacBook Air RM 3,299

Setelah pendaftaran selesai, email penyertaan akan dihantar ke akaun email korang melalui fb connect tadi. Gud luck untuk semua.

Nota Yanmie : Apple Ipad 2 pun Free jugak, klik SINI untuk keterangan lanjut.